Damla_adl Jrnfudjrjr benim de şekerim var ya duymuştum erken doğum veya bir bebek doğuma gibi durumların olduğunu ama hani etrafında şeker olup da hiç böyle erken doğum yapan da görmedim sizin de mi var şekeriniz geçmiş olsun
Deletedmom_297 Jrnfudjrjr hayır bir arkadaşım 42. Haftasında doğurdu korkmayın uediğinize içtiğinize dikkat edin ve düşmezse insilün kullanmaktan korkmayın
Damlada2208 Bende de var fakat erken doğum planlaniyor suan icin max 37. Hafta aliriz diyolar gelisim geriligi var baska herhangi birseyimde yok detayli bakılıyor tam tersi zayif bebek
s1belyrdmc Jrnfudjrjr bende şekerden erken doğum duymadım benimde muhtemelen şekerim var 120 üstü çıkıyor tokluklar ve yatış vermek istiyorlar bebek 2 hafta önde gidiyor diye ne yapacağımı bilemedim açıkçası
gunaymom s1belyrdmc yatış niye vermek istiyorlar anlamadım diyet dedi benim doktorum mesela ilaç bile önermedi senden daha yüksek tokluklar
s1belyrdmc gunaymom şeker takibi yapmak için istedi Bursa Şehir Hastanesinde Perinatoloji birimi kabul etmedim benim ilk oğlumda 2 hafta önde gidiyordu 4 kg doğmuştu hiç böyle şeyler duymadım