1903kartalice Ozelde doktor artik gelmeden once nstye gir oyle gel dedi Bunun icin ayri sıra ya da ucret aliyorlar mi ? Kac dakika sürüyor
Pnrmrm87 1903kartalice Benim gittiğim özelde ayrı bir ücreti yoktu. Normal randevuma gittiğimde hemşireler yönlendirip önce nst ye alıyorlardı sonra sonucu ile birlikte doktora giriyordum.
Talentedmom 1903kartalice ben ödemiştim her seansa 60 tl ödedim ama ilk doğum için Gittiğimde ödememiştim
Bumah Talentedmom selam ben seni arıyordum bi türlü bulamadım 😀 süt sağma makinesi alıcam ama çok pahalı bişey almıycam bana ne önerirsin memnun kaldığın nedir ilk aylar çok önemli değil ama çalışmaya başlayınca sürekli kullanıcam beni yormuycak bişey olsun istiyorum
Talentedmom Bumah selam canım ben buralardayım 😀ben eller serbest aldım ama elektrikli alsam daha iyi olurmuş çekim gücü elektriklilere göre daha düşük bence geç sağıyor geçen birine denk geldim uygun fiyatlı kiwi baby minikini çok beğenmiş
Bumah Talentedmom bende bi ona bakayım nurda arkadaş ekleme falan yok mu sorum olumca bulaöıyorum seni 😀