htckrsnn 7 haftanın içerisindeyim, kesem var, Yolk kese yok bebek yok daha önce vajinadan kont sağlandı bir şey gözükmedi bu hafta muayene olacağım
Mrvoztckt htckrsnn yumurtlaman geç olduğu için adete yakın hamile de kalmış olabilirsin beklemek en güzeli. En kotu 8.haftaya kadar bekle. Hemen kürtaj olma
floweras htckrsnn aynı durumdayım kesenin 6+4 olduğunu söyledi ve 20 mm bir hafta daha bekleyelim dedi psikolojik olarak çökmüş durumdayım
canimbebegim0909 htckrsnn İlk gebeliğimde aynı bu şekilde büyük kesem vardı içi de boştu haftasına kanamam başladı doktor herhangi bir müdahalede bulunmadı kendiliğinden düşük yaptım boş gebelikmiş düşükten sonra bir kere regli görüp hamile kaldım şu an 8 aylık gebeyim
htckrsnn Mrvoztckt ama içinde ne Yolk kesesi ne de bebek var 😞 okuyorum mesela Yolk kesesi olunca bebek olma ihtimali de oluyor insanların ama bana böyle bir şeyde demedi
Mrvoztckt htckrsnn inan bu işler hiç belli olmuyor . Ama boş gebeliğin tekrar etme durumu düşük o zamanlar ben de çok üzüldüm ettim ama Allah bana 2 sağlıklı evlat verdi
htckrsnn Mrvoztckt benimde ilk hamileliğim. İlk duyduğumda şoka girdim nasıl olur falan diye. Tabi bizim yapabileceğimiz bir durum yok elden bir şey gelmez. Bu hafta belli olacak allahtan ümit kesilmezmiş. 🙏 6 Temmuz benim adetimin başı 10 unda bitti desek 15 ginde eşim göreve gitti 😀 bu sonradan olan bir şey zaten hastalığım 3 gün gecikince de anladım , geç döllenme olabilir mi?
htckrsnn floweras 😞zaten insan psikolojikman çöküyor yani benimde öyle elim yüzüm bembeyaz sürekli uyku hali var ne olacak diye kafaya takma hali inşallah güzel haberler alırız .. aslında bizlerin yapabileceği bir şey yok bu allahtan gelen bir şey
htckrsnn Mrvoztckt İnşallah güzel haberler alırım bu hafta 🤲 çok ümitlenmek istemiyorum ne olursa olsun her şey olabilir tamamen ümidimi kaybetmek istemiyorum bu sefer Allahın gücüne gider diye bekliyorum 🙏
kizcicek htckrsnn ilk gebeliğim bu şekildeydi kese çok sağlıklı büyüyordu ama boştu. 9. Haftaya kadar bekledim sonra kürtajla alındı ama hemen sonra sağlıklı gebelik oldu. Belki vücut daha iyisine hazırlık yapıyordur diye düşünerek rahatlattım hep kendimi
canimbebegim0909 htckrsnn htckrsnn ben 5 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim hemen doktora gittim 3 gün sonra kanamam başladı 6 haftalık düşük yaptım diyebilirm