kbraa2727 Kızlar 28 haftalık hamileyim aslında düne kadar yine hareketi güzeldi ama bugün 1 kaç kere hissettim sadece sıkıntı mı acaba ya ilk hamilelik hiç bilmiyorum korkuyorum sonra bişey mi var diye
tahamommy kbraa2727 takip edin, benimde o haftalarda bi gün böyle olduğu oluyordu sabahları çok uyuyor ama özellikle akşam yemeğinden sonra feci hareketleniyor akşama kadar takip edin bence
tahamommy kbraa2727 belki çok yorulduysan vs dinleniyor olabilir, bol bol su iç benimki karpuzu tatlıyı ve kahveyi çok seviyor 🥲 onları yiyince uyanıyor onları dene 8-9 gibi de çok sakinse yine bi doktora gidersin canım
kbraa2727 tahamommy Tamam bi deniyeyim öyle aslında 3 gün önce gittim doktora iyi dedi ama bilmiyorum sürekli oynaması lazım değil sonuçta dimi
tahamommy kbraa2727 tabi canım o haftalarda daha çok uyuyor, o haftada öyle oluyor tedirgin oluyor insan 🥲 çok normal merak etme akşam oturduğunda dinlendiğinde kendine gelir olmazsa gidersin hareketleri var zaten şuan
kbraa2727 tahamommy Evet evet bi kaç kere daha hissettim şükür artık takıntı yapmıyayım yapınca hiç hissedemiyorum gibi oluyor