birbebismeselesiiii Merhaba kızlar 19+3 haftalık hamileyim hamileliğime 52-53 kiloyla başladım şu an 58 kiloyum sizce normal mi çok mu hızlı gitmişim? Bebeğin kilosunu boyunu vs detaylı ultrasona gittiğimde soracağım o sağlıklı olsun yeterli benim için
Daisyy000 birbebismeselesiiii 22 haftalığım 8 kg aldım .. Birazda yapı meselesi sanırım ilk gebeliğimde de 26 kg almıştım
aleynaozalpp14 birbebismeselesiiii 53 kilo ile hamile kaldım doğuma 68 ile girdim 13 kilo aldım sadece doğumdan çıktığımda 58 E düşmüştüm şuan doğum yapalı 3 ay oldu hala 58 im veremedim göbek ve bacak biraz sanki fazla almışsın canım sen ama olsun verilir
Havin49_ birbebismeselesiiii sağlıkla kucağına al cnm bnm ama doktorlar 10-12 kg arası normal görüyorlar daha yukarısı için dikkat edilmesi gerektiğini söylüyorlar 76 ile hamile kaldım doktor her gittiğimde çok kilo alma dedi. En fazla 10 kg al dedi 15 kg aldım vermesi sonradan çok zor oldu bebeğim 1 yaşında bidaha hamile kaldım altı kilo verdim şuan oğlumda hamile kaldığım kiloma şuan 4 kg kaldı
anneolmakneguzel_ birbebismeselesiiii yediklerini bi kontrol et canım. Özellikle akşam yemeleri yapma. 37hafta +8, akşamları hiç yemedim, yani gece. İki öğün ve bi ara ogun olarak ilerledim, takmıyosan bosver ye 😅
Fatmandrsv 27 haftalığım 8 kilo aldım bazıları 2. Trimesterde alıyor kilo belki öyledir ama şekere dikkat edin derim sağlıklı kilo almak önemli
birbebismeselesiiii Fatmandrsv doğru söylüyorsunuz hayatımda ilk defa bu sayıları gördüm kendimi bildim bileli 50 civarlarımdaydım hep tartıda 58’leei görünce şok oldum doktoruma bu durumu soracağım. Şeker her şeyin için ister istemez oluyor tabi ama hiç tatlı seven birisi değilim çayıma şeker atarım sadece bu da etkiler mi bilemedim 😮💨🥰
Fatmandrsv birbebismeselesiiii aaa ben şeker tüketince bayağı hızlı aldım da bırakınca durdu kilo alkmım. Fazla karbonhidrat da aldırıyor kilo bana. Yine de deneyebilirsiniz diyet şeklinde. Birde herhalde 2. Trimesterde bebekler gelişiyor gebelik şekeri de bu dönemde ölçülüyor etkisi olabilir. Şeker yüklemesi yapmadım ama gidişata bakarak diyet uyguluyorum bende :) ileriki haftalarda durur herhalde 3 haftadır kilo almıyorum ben . Bende 51 kilo ile hamile kaldım . Birde zayıf olanların karnı daha çabuk çıkıyor bence ssiizi su an anlıyorum ☺️