anneci-23 1aleynax zaten çok görüşmüyoruz şu sıralar zaten bende onun demesiyle başlamam vallaha bazen yabancı insanlar bile yakınından daha iyi oluyormuş şuan onu anladım şu konuşma bile çok iyi geldi çok teşekkür ederim canım :)
1aleynax anneci-23 rica ederim canım💗 sen bende olsam bu konuda kimseye inanma doktoruna sor bana öyle denmişti sadece 3 ay kullandırıp kestiler ilacı her zaman yazabilirsin ama boş insanlar zaman kaybı sadece
Cokistersengelerbence 1aleynax canım doktorlar gebelik planlıyorsanız eğer 3 ay önceden kullanmaya başlayın diyor ♥️ hatta bende 5 aydır kullanıyordum bu ay bıraktım olmuyor zaten boşa kullanıyorum dedim sanırım bu ay oldu hamileyim 🤣
anneci-23 Cokistersengelerbence demek ki kullanmamak gerekiyormuş :D avokado tüketiyorum vitamin açısından çok güzel bir besin doğal yollara başvurdum şimdilik :D
1aleynax Cokistersengelerbence bana da doktor hamile kaldığın an başla 3 ay kullan öncesi zarar dedi ee hangisi doğru sonra başka vitamin verdi
Babymom8 anneci-23 ayyy teşekkür ederiz teyzesiii ilgin için 🥰 betamız 158 oldu bizim ctsi günü perşembe günü doktorumuz çağırdı bakalım inşallah kese görünür
gul_55m anneci-23 bide 4 sene üzerine korunmayı bıraktık 3. Aydayız bende Eylül ayından umudum Çar hayırlısıyla çift çizgiyi bu ay görürüz 🤲🏻🤍
anneci-23 Babymom8 görünür inşallah sen içini her zaman ferah tut bebişinin sana ihtiyacı var moral her zmaan yüksek olsun :)
Babymom8 1aleynax perşembe doktor çağırdı hem gitmek istiyorım hem istemiyorım enfeksiyonum var ona müdahale edilmesi gerekiyorsa bide gitmeyi o yüzden istiyorum
Sems__6nur anneci-23 ben hiç korunmadım evlendimden beri ama bende sorun vardı 100/95 kısırlık vardı ona rağmen 3 düsük yaptım şuan da hamileyim 20+6haftalık oğlum olucak 🥹 3 yılık evlilim