babygirl02 Kızlar 16+2 günlüğüm dünden beri vajinamda ağrı ve baskı gibi bişey var yürüdükçe oluyor uzandığım zaman ağrı yok ama ayaga kalktıkça oluyor bu ağrılar normal mı??
zlyhhmom babygirl02 cinsiyeti erkek mi acaba. Bu hamileliğimde baştan beri baskı ağrıyı. Hissediyorum . Son haftalardayım çıkacak diye korkuyorum öyle baskı ağrı çünkü . Kızımda yaşamamıştım
GamzeAGacs babygirl02 Canım benimde o haftalarda öyleydi .Otururken ve yatarken bişey yok ama ayağa kalktığım zaman kramp tarzı ağrı ve kasıklarımda baskı hissediyordum hatta çok korktum.Doktorum bana magnezyum yazdı suya karıştırılanlardan çok iyi geldi istersen sende danış🌸
zlyhhmom babygirl02 bilemiyorum makat geliş de çok etkiliyor ama senin daha küçük bi doktora görün ama endişe edecek birey bireey yoktır eminim
Deryakrdg 32 haftalıgım aynı sorun bendede var uzanınca geçiyo ama ayağa kalkınca yürüyünce kasıklarım batıyor sanki vajinaya bıcak saplanır gibi oluyo özellikle Sol bacağımı kaldıramıyorum
Cerokk babygirl02 pelvik bölgede çok baskı yürürken doluluk hissi vardı. Servikal kısalık oluşuyormuş meğer. Kontrole gittiğinde rahim ağzı uzunluğunu öğren