Baharln Kızlar şuan şehir dışındayım doğumum izmirde olacak, kafamda netleştiremiyorum nereyi araştırsam bir yorum mesaj görünce kafam karışıyor özel devlet deneyimlerinizi yazar mısınız
tgctinaz Baharln İlk doğumumu İzmir Medicana da yaptım. Sezaryen sonrası bir gece kaldım bence kötüydü. Egepol için iyi diyorlar. Çınarlı biraz daha eski ama doktorları ve özellikle anestezi ekibi için çok iyi diyor doktorum. En azından çınarlı da egepolde tamamen doğum üzerine araştırabilirsiniz.
Annemoji Baharln Doğumu ekolde sadık hocada yapmıştım. Müthiş bir doktor gerek muayeneler gerekse doğum hep gülerek geçmişti tek geçerim sadık hocamı
AslanEge Baharln ayrancılar özel medifema hastanesi doktorum İlker Gülbaşaran müthiş bir doktor çok memnunum. Sezeryan doğum fiyatı 45.000
senem0987 tgctinaz medicana da doktorunuz kimdi acaba ben İlkay hanıma takipliyim ama herkes doktorunu değiştir diyor arkadaşım da medicana Hakan hocada yaptı çok memnun kaldılar
Annemoji Baharln Güncel doğum ücreti hakkında bilgim yok ben 2023 yılı aralık ayında 18 bine Vajinal doğum yapmıştım. Ama bu yıl haziran ayında bir akrabam sezaryen doğuma 52 bin Ödemiş ama o fotoğraf çekimi vs de yaptırmış net fiyat bilgisine sahip değilim
Baharln AslanEge sağol canım ama çok uzak Karabağ’larda oturuyor annemler ben de o tarafa biraz yakın bi hastane bakıyorum
gizemce93 AslanEge merhaba bende 1 defa gittim kendisine çok fazla hastası yok hep boş randevuları biraz kafam karıştı.
AslanEge gizemce93 İlker bey alanında uzman ve çok başarılı ben ayrancılarda oturuyorum burada ki herkesi o doğurttu :)