gulnaars Servetimailem13 teşekkür ederim canım❤️ şey sorcaktım ne için söyledin peki erkek olduğunu? Keseye göre mi? Yoksa bebek yerleşmesinden falan mı
Servetimailem13 gulnaars kese sekline göre canım hayırlısı olsun inşallah bende erkek bebek bekliyorum sizinde galiba 12 haftalık falan
gulnaars Servetimailem13 resimde 8-9 haftalıktı canım. Ama şimdi 11 hafta 4 günlük. Henüz gitmedim kontrole
gkrt27_ maco61 ben de aynı 5+2 çok erken ögrendim bebeği 3 haftalık var yoktu o yüzden zaman geçmiyor daha doktora da gidemedim bugünde yarında gideceğim inşallah
maco61 gkrt27_ ya işte merakımızfan erken öğreniyoruz😁 sağlıkla olsunda hemen hemen 1 ayı bukuyor ya kalp atışı öğrendikden sonra
gamzetrk Servetimailem13 15 haftalıkken özel doktora gittim göstermedi bebek doktor baya uğraştı secde pozisyonunda durdu bebiş sona doğru doktor pipi gördüm kendini erkege alıstır dedi yanılma olur mu acaba son dakika ya kadar göstermedi
Servetimailem13 gamzetrk tabi yanılma olur ben kız dye fordum hayırlısı gitmeden çikolata vişne suyu iç
gamzetrk Servetimailem13 ! Sadece yan bu hep arkasına döndü vişne suyu içtim çikolata da yedim gitmeden önce
beri0511 Nasıl foto atılıyor bilen biri yazabilir mi ? Bende tahmin istiyorum sizlerden ama foto koymayı bilmiyorum 😏