Lolo21 Merhaba bugün sabahtan beri bebek kendini sıkıyor gibi karnım kasılıyor 30 40 saniye sürüyor ilk defa böyle oluyor sizce neden karnım yerinden çıkıyor gibi
Minikeller38 Lolo21 benimde bugün öyle oldu topladı kendini baya öyle kaldı gün içinde çok yaptı aynısını yarın kontrolüm var söyleyecem doktora bakalım . Çok sert oluyor ve karnım acayip şekli değişiyor . Adalat diye hap vermişti kasılma için hemen onu içtim uzandım düzeldi . Ama hapta içmek istemiyorum. Son 3 haftam kaldı doğuma hayırlıca sağlıkla alsaydım kucagıma inşallah 🙏
tahamommy Lolo21 magnezyum kullanmıyorsanız kullanın, kullanıyorsanız da destekleyici şeyler tüketin soda badem muz gibi, bu haftalarda normal kasılmalar ama aşırı olması normal değil bir de yorulduğunuzda çok olur bol bol dinlenin
curlyanne Lolo21 doktorunuza yazın benim de 33. haftada başlamış doğum sancım hastanede tedavi uygulandı erken gelmemesi için
hayalperest2310 Lolo21 bol su iç canım yalancı kasılmalardır büyük ihtimalle uzanıp dinlenince geçiyorsa benim bayadır var nst ye de girdim birşey çıkmadı doktorum kasılmayla birlikte bele vuran sancılar olunca gel demişti
Lolo21 Minikeller38 benimde yarın kontörlüm var söyleyeceğim dokotoruma magnezyum kullanıyorum ama geçe hafta muayeneye gittiğimde suyu azalmış dedi alakası var mu bilemedim
deryakrgz Lolo21 evet var çünkü benimde olmuştu kasılmalarım sancım çıkmadı nst de doktor dedi acaba az mı su tüketiyorsun ondanda kaynaklanabilir dedi..
star_ana Lolo21 bende 33 Haftadayim 1 haftadır aynı şekilde akşam olunca duramıyorum resmen canımı acıtıyor Magnezyum iyi geliyor kizilayin magnezyumlu sodasi var ek olarak onu tüketiyorum. Çok yurudugumde oluyor genelde. Birde rahim sona doğru kendini doğuma hazırlıyor diye biliyorum böyle yaparak.