Yesimak Dnzcngz Allah sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin canım 🙏 Cevabın içinde çok teşekkür ederim ❤️
seyyma3519 Kubrarecep aaa öyle mi bi ara görüşelim mutlaka 😇 bilgi alışverişi iyi olur 27 haftalık benimki sizin?
DlstM Dnzcngz yani bn 15 +2 yim daha göstermedi 🙈 11 de kız olabilir diye tahmin etti ama bilmyrm işte acaba noluck merk içindeym
Dnzcngz DlstM Pozisyonu uygun değildi demekki bizimki de asla yüzünü göstermiyor. 34 haftalık oldum herhalde doğumda görebilcez yüzünü 😄
Eceiz DlstM bende zekeriya beye gidiyorum şuan memnunum ama doğumu nasıl acaba hastanenin sezaryan düşünüyorum ben
Bayanulu Kenanizm18 dikkat ediyorum, ihsan beyi de çok sevdim ama çok yorum yapan olmuş buralardan ve hastanede birkaç kişiyle denk geldim hep sezaryen yapıyor dediler korkuttular, bakalım hayırlısı nasip 🤔
Kocaer Tatlisanne menunmusunuz? Pazartesi günü için ipek hanıma randevumu aldım. Takibimi onda yapıcaz inşallah
Arsbsra Tatlisanne canım Ege yaşamda ayrıntılı ultrason fiyatı ne kadar bilgin varmı ?buarada rabbim yavrunu kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
Tatlisanne Arsbsra Saol canım Allah razı olsun sende öyle hiç bilmiyorum ben başka bir hastanede yaptırdım detaylı ultrasonumu 28 haftalıkken egeyasama başladım ben daha önce egepole gidiyordum egepoldede 150 tlye yaptırmıştık
Arsbsra Tatlisanne 150tl +muayene ucretide vermişmiydin canım yoksa direk gidip ayrıntılı ultrasona gün mü almıştın
Tatlisanne Arsbsra canım benim doktorumda ordaydı zaten orda kontrol oluyordum detaylı ücretle muayeneyi ayrı vermiştik yani hem 150 tl hemde 81.5 tl vermiştik benn orda kontrol oluyorum diye ama sen istersen orda yaptırıp başka bir doktora gösterebilirsin illa egepolde göstermek zorunda değilsin