srpaca Ezgiaydinn35 onların ultrason cihazları hep dört boyutlu diye biliyordum canım doğru mu acaba bi de doktorun baktığında sen sormadan anlatıyor mu böyle böyle diye
Ezgiaydinn35 srpaca 4 boyutlu canım her gittiğimde liste yapıyorum soracaklarimi ve ben sormadan herşeyi söylüyor çok temkinli boş konuşmayan ve gerçekten işini iyi yapan rahatlatan bi doktor ben çok memnunum 4. Haftadan bu yana hep ona gidiyorum 32. Haftamdayım doktor bir arkadaşım ve ablam onda doğum yaptı normal doğum yanlısı bir doktor ayrıca saat gece 12 bile olsa özel telefonundan arayıp görüşebiliyorsun.
Ezgiaydinn35 DlstM her ay yaşadığımız şeyler değişiyor onları sormak istiyorum ama bana bırakmıyor canım
Srfrsmrt Ezgiaydinn35 Karataş’ta doğum fiyatlarını sordunuz mu? Ben özel bir doktora gidiyordum ama doğumun 10000 civarı tutacağını duyunca değiştirmeye karar verdim
Sezenay DlstM evet muayenesi 55tl tahliller de oldukça uygun. Sadece randevuyu önceden almak lazım yoğun bi doktor
Elifn ozgeya canım merhaba medical parkta bebek yıkanıyor mu hemşirelere giyilmesi için ne vermiştiniz?
DlstM Elifn bnde merk edyrm bunu nasıl oluyo Allahın izniyle inşAllah orda doğm düşünüyrz tecrübelii annişler yada bilgisi olnlar yardımcı olunn
ozgeya Elifn hayır yıkanmıyor siliyorlar sadece.düz detaysız organik bir hastane çıkışı verdim. Alt üst takım,çıtçıtlı body,eldiven,şapka,çorap,battaniye ve bir tane bebek bezi.
ozgeya Elifn canım benim doğumum çok çabuk oldu,evde sancım başladı doktoru aradık,ben duşa girdim hazırlandım çıktık.hastaneye girdikten 1,5 saat sonra kucağıma aldım bebeğimi,gittiğimizde açıklığım 8 cmdi.ilk doğumhaneye aldılar zaten çıkamadım ordan,bebeğimle geçtim odama.
Elifn ozgeya ayyy Balıkesir’den yetişir miyim acaba🤦🏼♀️🙈maşaallah canım herhangi bir organizasyon seçimi yapmışmıydın
ozgeya Elifn ben de manisadan gittim canım.yetişirsin çünkü bir hafta öncesinde benim açılmam vardı zaten ondan aniden oldu.doktorum suni sancı vermek yerine eve gidip dinlenmemi istedi ondan öyle.ben organizasyon tutmadım,verdikleri hizmete göre istedikleri ücret fazla geldi ee zaten hastaneye çok kişi gelmedi gerek görmedik.sadece fotoğrafçıyla anlaştım ben.
ozgeya Elifn evet standart fiyatı en uygun olandı,içerik olarak bize yetti. Biz fotoğrafçının hizmetinden ve yaklaşımından çok memnun kaldık.
Elifn ozgeya kusura bakma çok soru sordum canım hakkını helal et acemilik işte,Doğum anı boyunca içeride mi kalıyor fotoğrafçı yoksa Doğumdan sonra mı giriyor oraya?aslında çok soru var sormak istediğim seni meşgul etmek istemiyorum😀
ozgeya Elifn yok canım olur mu öyle şey,istediğini sorabilirsin helal olsun. Doğum başladığı andan itibaren bekliyor fotoğrafçı,bebeğin çıkış anını yakalamak için.
Elifn ozgeya çok sağol canım,peki dikişin falan oldu mu ebelerin tutumu nasıl hemen epizyo yapıyorlar mı yoksa duruma göre mi davranıyorlar?senin epiduralsizdi sanırım