nilosum DlstM çok şükür ama korkusu geçmedi hala yatıyorum sürekli dışarı çıkmam yasak zor ama 9 hafta geçti yata yata
nilosum DlstM benim detaylı 19+5te oldu 18. haftamda kontrole gittiğimde söyledi burda yok şuralarda yaptırabilirsin diye
DlstM nilosum yani şöyle bi durum var diye anlatırdı herlde sadece organ incelemesi yapıcaz dedi gelirsnz
Rrraaaiiinnn DlstM anladım benimde şimdi 16. Haftam nasipse kontrolüm var cuma günü detaylı için 20. Hafta diye bildiğimden Bu kontrolde olacak mı diye telaş ettim :)
nilosum DlstM vücut onu kendisi üretiyomuş hastaneden çıktıktan 1 hafta sonra falan suyum eski seviyesine ulaşmıştı havuç suyu iyi gelir dediler onu çok içtim faydası oldu mu bilmiyorum
nilosum DlstM valla banada söylemedi 18. haftamda kontrole gittiğimde söyledi sizede yarın söyler diye düşünüyorum
nilosum DlstM aynen öyle bilgi veriyo oda bakıyo organlara ama detaylı ultrason çok farklı ayrı bi makina organların içine ta giriyo kalbin içini falan gösteriyo
nilosum DlstM rica ederim canım aynı doktora gittiğim birini gördüğüme sevindim bende sormak istediklerini sorabilirsin iletişimde olalım 🤗 yarın kontrolünden sonrada