SuEr_Tu1512 Kezban_422 12 ve 15.haftalarda bacaklarını açmamıştı. Kendi kendime kesin kız dedim🤭 17 ve 19.haftalarda aynı böyle fotoğrafı var😂 Şuan 30 haftalığız ikinci oğlumu bekliyorum 😍
Kezban_422 SuEr_Tu1512 yaaa 😁🥰sağlıkla gelsin bnmki hep açıktı bacak arası ama boştu ama göremediler pipiyi nasıl oldu anlamadım 😀😀😀
SuEr_Tu1512 Kezban_422 Bende hâlâ inanamıyorum😂 Bütün hurafeler, takvimler, burda ultrason fotosundan anlayanlar herşey kızı gösteriyordu. Kendimde hep kız hissetmiştim. Doğumda falan kızla karşılaşırım belki😂😂
sari_papatyam Kezban_422 hayırlı evlat olsunlar inşallah ben de 18 deyim 16 da büyük olasılık kız denmişti bakalım haftaya kontrolümde ne denecek böyle postları görünce ben de acaba değişir mi diyorum 😅
sari_papatyam Kezban_422 hayırlı evlat olsunlar inşallah ben de 18 deyim 16 da büyük olasılık kız denmişti bakalım haftaya kontrolümde ne denecek böyle postları görünce ben de acaba değişir mi diyorum 😅
Kezban_422 sari_papatyam ben artık 20 haftaya kadar tam net olmayacağını anladım heran değişebiliyor çünkü detaylıda daha net kesinleşir zaten😊😊😁
melikeyimmmmm Kezban_422 aminn çok teşekkürler sizde sağlıkla kucağına alın inşallah ❤️ güç kuvvet versin allah çocuklara yetişebilmek için😂😂😂
Kezban_422 SuEr_Tu1512 aynı yeminle hepsi aynıydı bütün hurafeler aşermeler bylantı fazla olması hepsi kız çıkıyordu yani ama bacak arasını gördükten sonra keisn erkek bende inandim artkAllah oğlumıun kalbine göre verdi o çok erkek istiyordu 😁😁😊😊
ant2602 Kezban_422 fetal DNA, ayrıntılı ultrason doktoru, özel ve devletteki doktorum kız dedi okuyunca bir tırsıyor depilim. 11+2 den beri karnımı kız ismi ile seviyorum. Okudukça acaba olabilir mi diyorum 😀
Ervahayal Kezban_422 özlemi doktorunuz devletimi gidiıyorsunuz banada 11 haftalıkken boş bacak arası denildi özelde
Kezban_422 Ervahayal evet bende kız geciyordu gönlümden ama nasip işte tekrar erkek annesi olcakmışım Allâh gönlünüze göre versin inşallah sağlıklı sıhatlı bir erkek evlat sizede nasip etsin 🤲😊🤲😊🥰🥰