Bss977 Bicirik2025 evet canım benim doktorumda sende minyonsun senden cok iri bi bebek beklemeyiz zaten, bebeğinde daha minyon olur dedi. Sezeryan olma sebebi karın çevresiyle mi alakalı canım? Bana henüz doğum için birşey soylemedi doktorum
Bicirik2025 Bss977 hayir ben kendim sezeryan istiyorum. En basindan beri normal istedim ama artik dayanamiyorum bu stres seviyesine. Agriysa agri kesiyse kesi hic umrumda degil. Yeter ki saglikli bir sekilde gelsin oglum.
Bbatuhan 37+1 deyiz, kız bebiş bekliyorum ilk gebeliğim, bebeğin kilosu 3200 gr biraz önde, pozisyonu da baş aşağı normal doğum bekliyoruz inş, haftaya çatı muayenesi olacağım
minikelebek_ Bbatuhan maşallah Allah bağışlasın bizde 36+6 olduk bugün benimde kız bebiş ve ilk gebeliğim normal doğum bekliyoruz bizde ama korkuyorum 🥲
Bbatuhan minikelebek_ zaman yaklaştıa beni de bir korku sardı ama hallederiz umarım hep pozitif düşünmeye çalışıyorum kolay geçecek diyorum kendi kendime 😀 umarım bu olumlama işe yarar
minikelebek_ Bbatuhan inşallah bende o şekilde düşünmeye çalışıyorum inşallah hepimiz için çok kolay geçer 🥲🌸
Bss977 Bicirik2025 sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım önemli olan sağlıkla gelmeleri inşallah benim içinde hiç önemli değil sezeryanmiş normalmiş artık🥰