minikelebek_ Kızlar merhaba benim ilk doğumum şuan için normal doğum bekliyoruz ve çok korkuyorum daha önce doğum yapmış olan annişler biraz moral verebilirmi 🥹 şuana kadar 2 kere nst girdim ikisindede sancım çıktı,bi sonraki kontrolüm 1 Eylül
Gizem1504 minikelebek_ merhaba 36yız yarın kontrolüm var ama ara ara kasılma sancım oluyor benek doğum kanalında bakalım dr 38i geçmez dedi bekleyip görücez 🫠
44Nurgul33 minikelebek_ benimde 36+5 olduk yarın kontrolüm var ve anestezi doktoru yla görüşecez gün verilecek tüm tahliller yapıldı sancı ve kasılmaşar var bakalım yarın sabah nolcak
ummuhanpolat12 minikelebek_ ikinci gebeliğim ama ilki 22. haftamda sonlandırılmıştı sancılarımız başladı yavaş yavaş geceleri hiç uyuyamıyorum
minikelebek_ Gizem1504 hadi bakalım hayırlısı olsun 🌸 inşallah bende en geç 38 de doğururum artık çok ağırlaştım çok sıcak dayanamıyorum
minikelebek_ ummuhanpolat12 çok üzüldüm başınız sağolsun🌸 bende uyuyamıyorum geceleri bi geliyor bi gidiyor sancılar umarım sağ Salim doğruruz
minikelebek_ derya14 kendi isteğinizlemi acaba? Sezeryanı istemiyor gibisiniz,bende normal doğumdan çok korkuyorum
derya14 minikelebek_ İlkinde son ana kadar normal doğumu zorladım ama mecburi sezeryan oldu. O yüzden bunda da sonuç aynı olacak. Her ikiside doğum elbette ama vajinal doğumu çok korkmama rağmen yaşamayı çok istemiştim
minikelebek_ derya14 açılmanızmı olmadı acaba?bende o kadar sancı çekip sezeryana girmekten korkuyorum inşallah başıma gelmez
derya14 minikelebek_ Biraz kötü bi deneyim yaşadım anlatıp sizi korkutmak istemem. Nasıl kucağınıza almak istiyorsanız o şekilde kolaylıkla doğum nasip etsin inşallah rabbim 🙏🌸