Zeynep6149 Arkadaşlar geçen ay kimyasal bi gebelik yaşadım az önce doktor 3 ay korun dedi kimyasaldan sonra korunmak gerekiyor mu sonuçta rahme çıkan bi bebek yok rahim temiz ve profolmix diye bi vitamin verdi be işe yarıyor bilen var mı
Musilk-1 Zeynep6149 ben burada okuyorum hep kimyasal dan sonraki ay hamile kalanları ben olsam korunmam canım düsük değil sonuçta rahme yerleşmedi
Zeynep6149 gizem123333 nerde değişik doktor beni buluyor zaten geçmiş olsun canım bende korunmayacağım zaten saçma geldi bana
Zeynep6149 pcosluannik bencede öyle bir düşük bi kimyasal gebelik yaşayınca insanın danışası geliyor işte
pcosluannik Zeynep6149 benimde 31 ocak 2022 de 10 haftalik kalp durmasi kurtaj oldum doktor 6 ay korun dedi valla 1 nisan âdet gordum olmadi 1 mayista adetimde saglikli hamile kaldim
Zeynep6149 Musilk-1 bende öyle düşünüyorum düşüğüm 8 haftalık kürtaj olmuştu o zaman ki doktorum tel tek anlatmaktı neden korunmam gerektiğini şimdi rahime herhangi bi zarar gelmedi sonuçta
bbety Bebek istediği için gebelik takibi yapmayan birçok kişinin aslında farkına varmadan Kimyasal gebelik yaşayıp iki üç gün gecikme sonrası adet gördüğünü okumuştum. Gebelik için takip edenler Tabii o kimyasalı yakalıyor ama takip etmeyen sadece gecikme sanıyor. Ekstra bi korunma gerektireceğini sanmıyorum bu yüzden
tahamommy Zeynep6149 belki ilaç verdiği için korun demiş olabilir ama kimyasal da korunmaya gerek yok diye biliyorum bende, vitamini bi araştırın gerekirse de korunmayın bence daha kolay hamile kalınıyormuş
tahamommy Zeynep6149 anladım canım hiç markasını duymadım ama gebelik düşünüyorsan aktif folat kullanabilirsin daha faydası oluyor, folik asitin aktif formu bu ben onu kullanmıştım hamilelikten öncesinde de ilk 3 ay boyunca da, ocean metil folat diye geçiyor