Mor-kelebek Benimennembirmelek oyy 🤭 ama bende işe yaramadı ya yazık günah o paraya sorun bende miydi ki acaba 🤣
Benimennembirmelek Mor-kelebek valla ben çay kaşiği kadar bir alana sürdüm bacağima uyuşma olmado acaba azmı sürdüm bilmiyorum ama sende de işr yaramamış
3boysmom Benimennembirmelek gitmeden sürüp streçlemiştim 15-20dk mı ne sonra etkisini gösteriyordu yanlış hatırlamıyorsam ama bekleyip öyle gitmiştim yani onu hatırlıyorum 5 sene oldu unutmuşum😂
Benimennembirmelek 3boysmom streçle sarmak mi gerekiyor muş ben hiç sarmamıştım ondan mi işe yaramadı acaba
october Mor-kelebek evet beni de uyuşturmadı hiçbiri. dövme yapan yerlere sormak lazım aslında hangi marka kullanıyorlar diye
Mor-kelebek october yazık günah o zamanda tam hatırlamıyorum ama pahalı gelmişti yinede ise yarasn diye almıştım hiç faydası olmamıştı. Dediğin gibi belki onlar farklı marka önerirse işe yarar
3boysmom Benimennembirmelek yok illa gerekmiyor ama ben kuaföre sormuştum bulaşıcak nasıl olur falan diye sürünce streçle kapat kremi iyice emsin demişti
3boysmom Benimennembirmelek fiyat sor bitane eczaneyi arayıp bence, eğer dayanamayacak gibiysen ağda acısına en etkili buydu zamanında
Benimennembirmelek 3boysmom deneyeceğim sanirim yine başka bir marka yokmu ya uyuşturucu krem başka yazan da olmadı hiç 🤷♀️