Ecrin_47 Canım anneler hiç bir belirti yok kilo bile almadım enarijim yerine gelmiş ve sanki hiç hamile değilim gibi hissediyorum diğer günler gibi çok acıkmıyorum uykum yok karnımda şişkinlik yok göğüste dolgunluk yok ağırı sizi yok miğdemde yanıma yok hamile kaldığından beri türük kahvesi hiç aklıma gelmezdi icmezdim ve bn örgücuyum ona rağmen örgü örmeye halim yoktu ve istemiyordu şimdi kahve ve örgümu elime aldım örmek istiyorum kahve içmek istiyorum arada Spor yapardım ama hamilelikte ara vermiştim şimdi onuda yapmak istiyorum hani vücut Dili belli eder hamile kadını bnde ne yüzümde ne vücudumda yok anlamdım göğüs etrafı hafif kahve rengi olmuştu şimdi eski haline dönmüş Pembe tona dönmüş oysaki diğer hamileliğim de doğumdan sonra rengi açıldı bebeğim emdikçe o koyuluk şehriye gibi olup gidiyordu bu normal mi bilmiyorum doktora gitmek istiyorum ama 8 Eylül’de randuvum var beklemesem mi az önce bir uygulama da bir kadın çıktı karşıma oda bnim gibi olmuş hamileliğe alıştığını sanmış meğer bebeğin kalbi durmuş biraz tedirginlik yarattı bnde kızlar böyle yaşayan var mı bunlar normal mi lütfen bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler 🌺
Annemoji Ecrin_47 Doktorlar zaten 5. Aya kadar kilo alımı önermiyor bence siz biraz kuruntu yapıyorsunuz her hamilelik bir olacak diye bir şey yok ama içiniz rahat edecekse gidin tabi
ThsnGmz16 Ecrin_47 sizi üzmek istemem ama aynı şeyleri yaşadım belirtilerim gitmisti ve kontrole gittigimde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 11 haftalikti ama gittiğimde 1 hafta içinde kalbi durmuş şekildeymis
Deletedmom_297 Ecrin_47 canım lütfen başkaları ile kıyas yapma çok kötü oluyor o kanama vs olmadığı sürece korkma gebeliğin her günü farklı geçiyor sağlıcakla almanız dileğiyle kucağınıza ❤️
ylnydgd Bende de belirtiler 2-3 gün tamamen yokolup sonra geri geliyordu. İlkinde doktora gittiğimde kanama olmadıkça gelme demişti. Kötü ihtimal tabi ki var ama hafta ilerledikçe düşüyor o ihtimal. Bikaç gün bekleyip ona göre içiniz rahat etmezse gidebilirsiniz. Sağlıkla gelsin 🙏
Ecrin_47 ylnydgd çok teşekkür ederim cnm ya bilmiyorum şimdi başka hastaneden randevu aldım 2 Eylül çok var ama eğer böyle devam ederse özle falan giderim çünkü bu benim 4. Gebeliğim ilk defa böyle bir şey yaşıyorum birde ik düşüğüm de va ister istemez tedirgin oluyorum 😔
Ecrin_47 Annemoji bnde kilo almak istemiyorum Zaten cnm normalde bn çok çabuk kilo alır çok cabuta eririm yani şöyle söyleyeyim haftalık alıp haftalık verin biriyim sadece konu kilo değil hamile gibi histemoyrum ve daha önce iki düşüğüm oldu ister istemez tedirgin oluyorum her hamilelik Ayn olmadığını da biliyorum bn bunda ilk defa böyle bir şey yaşıyorum hiç normal değil gibi bu şeklide ola var mı yaşan var mı bilmiyorum bu arada bnim panik atak hastasıyım ona Rağmen çok evham yapmadım ama durumlarda böyle teşekkür ederim 🌹
muhber Canim ben 14 haftaliğim bu zamana kadar hiçbir belirtim olmadi çok enerjiğim ne mide bulantisi kusma ne uyku hali, hiçbirseyim yok bu durum benide strese sokuyor ama herkesin gebeliği bir olmuyormuş
Ecrin_47 muhber benim tam tersine oldu cnm ya ölü gibi yatıyordum yemek yapmaktan zorlanıyordum 4.5 yaşında kızım var onunla bile doğru düzgün ilgilenmiyordum hep halsiz hep uyku iştahsızlık evden dışarıya hiç çıkmak istemiyorum diğer gebiliklerim çok hatırlamıyorum 18 ve 13 yıl önce idi onlar ama bni bile çevrim ve eşim diğerleri sni bu hale hiç getirmedi hata 4.5 yaşında ki kizmzda gece gündüz örgü örer işe gider Gezer tozardim o kadar aktifim her hamilelik aynı olmadığını anladım ama şimdi birden hiç bir belirti olamaması Tedirgin etti bni inşallah geçici bir şey veya vücut akışı bilmiyorum cok teşekkür ederim cnm 🌺
Ecrin_47 ThsnGmz16 gerçekten mi Rabbim sabır versin inşallah çok geçmiş olsun canım bnimde dünden beri hiç bir belirtim Yok eski ruh halime döndüm anlamdım İnşallah düşüğüm gibi olmaz tekrardan bn bı raduvlara bakayım 😕çok teşekkür ederim Rabbim bir daha aynı şeyi yaşatmasın amin🤲🏼
ylnydgd Ecrin_47 stres daha kötü etkileyecek sizi belli ki. Hızlı bi randevu alıp gitmeniz daha sağlıklı olacak gibi. Bence bir şey yoktur ama benim de 3-4 kere böyle oldu 9-13 arasında
ThsnGmz16 Ecrin_47 iyi düşünün iyi olsun inşallah bişey yoktur sağol bu arada şimdi yine gebeyim 34+4
Ecrin_47 ylnydgd sitres yapmaya çalışıyorum cnm ama ister istemez acaba mi diyorum en erken randuvu 2 Eylül o zaman kadar takip etmeye çalışırım kendimi inşallah dediğiniz gibi bir şey yoktur Cnm 🌺
Ecrin_47 Deletedmom_297 kıyaslama değil de cnm belirtilerim yok oldu anlamdım inşallah ha iyi olur hepimiz için 4.5.6. aylar için balayı dereler inşallah bizde öyle oluruz ☺️
Deletedmom_297 Ecrin_47 inşallah canım bende çok kıyaslardım onda olmuş bendede olur mu diye artık bakmıyorum hassas içeriklere
Ecrin_47 Deletedmom_297 bnde bakamıyorum ya bnim iki düşükten sonra bir doğumum oldu ama hiç korkmadım şimdi bu bebiş hiç beklemiyorduk ve hiç beklemediğimiz bir anda gelince ister istemez tedirgin oluyorum 😕
Deletedmom_297 Ecrin_47 bende kv tansiyon aleti vardı öyle bir ölçeyüm dedim 15 leri gördü dünden beri uyku uyuyamadım bugün hastaneye gittik hep normal geldi meğerse alet bozukmuş yaşadığım stres yanıma kar kaldı
Ecrin_47 Deletedmom_297 kız o aleti kim kullandiysa eğer tansiyonu normalse bozuk alet sayenizde artık tansiyon hastası olmuştur 😕aman dikkat edin çok geçmiş olsun canım 🙂
Melomelo0 Ecrin_47 21. Haftadayım ve bu zamana kadar bir kere bile hamilelik belirtileri yaşamadım. Hiç midem bulanmadı tiksinme yok uyku hali yok. Sadece ufak bi göğüs ağrısı yaşadım o da sıkı sütyen taktığımda hep yaşadığım gibiydi. 15. Haftadan sonra da baya baya meme uçları koyulaştı. Karnımın büyümesi dışında hayatımda hiçbir şey değişmedi ben de hamile değilmişim gibiydim. Taa ki tekmeleri hissetmeye başlayana kadar. Şu an kuduruk biri sürekli kendini hatırlatıyor. Umarım sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız
Ecrin_47 Melomelo0 maşallah cnm çok güzel bu hiç bir şey yaşamamışsin vala belirtileri çok kötü piskokojik sorunu yaşatıyor 🤭🤭 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah cnm ☺️☺️