Duyguanneoluyor Deni 4 aylıkken ilk aşerdim çapak balığı heryerde burnuma kokusu geliyodu rüyamda dhi balık yiyodum bide domates turşusu aşerdim ben 😄
sirin41 Deni evet canım 2. Ayligimdan beri sürekli asreiyorum 😍🤗🙄 yaz meyveleri aserdim hep çilek nar aserdim 🍒🍓 1 aydirda erik ve seftali aseriyorumm ama bulamıyorumm yok 🙄💞🍈
Nnazli1996 Seher_ ya bende 5.5 aylığım benimde hic olmadi nasil duygu bende merk ediyorum aşermesemde doğuma kadar 1 kere aşeriyo gibi yapicam eşim ne yapcak bakalim
Seher_ Nnazli1996 ilk zamanlar oluyo asermek dediler genelde ama bilmemki artık bisy istemeyiz heralde kocam erikleri çilekleri gösteriyo fotoğraflarıni yoo diyorum canın istemiyo olsada yemem diyorum 😂😂
Seher_ sirin41 yok geçti çok şükür 3 buçuk aylıkken ama çok çektim ozamana kadar açlıktan agliyodum artik
mugece bende gece 3te biri dolma pişiriyor diye dolma kokusu ile uyanmıştım. zeytinyaglı biber dolması istemişti canım. sabah kalkınca ilk işim pişirmek olmuştu :D bi o zaman tam anlamıyla aşerdim sanıyorum