Bebbekkk Kızlar adetim 3 gündür gecikti bebek olduğunu düşünüyorum ama çok şiddetli sırt ağrım var bu normal mi gebeliğin başında. Benim önceki gebeliğim düşük oldu 16 haftalıkken
Gmzle Bebbekkk insallah vardır canım benimde 3 gün gecikti dün test yaptım pozitif çıktı erken gebelik testi yaptım ama ne kdr doğrudur bilmem
Bebbekkk 1kovakizi ay inşallah ya çok istiyorum bide önceki bebeğim 16 haftalıkken kalbi durmuştu. Sırt ağrım olunca korkuyorum
Tuanakaran Bebbekkk hayır korkma hepsi bir olcak diye bişey yok inşallah varsa sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin rabbim
Tuanakaran Bebbekkk kötü düşünceleri kendine çekme ne düşünürsek onu çekiyoruz kendimize ben geçen ay beta böyle kimyalsal mı öylemi böylemi dedim dedim kendime çektim ve kimyasal olduğunu öğrendim iyi düşün iyi olsun hep pozitifi kendine çek
Bebbekkk Gmzle inşallah vardır sizinde 🤲🏻 doktora ne zaman gitsem ki bilmiyorum test falan yaptırmadım daha
Gmzle elinaz1 benimde kasik ağrılarım oluyor bazen de iğne batması gibi oluyor erken gebelik yaptım pozitif çıktı 3 gün gecikti adetim ama markadan dolayı inanasım gelmiyor