BurcuKukk Merhaba kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim ve doktora gittim henüz çok küçük bir hafta sonra gelin dedi birde FOLİK ASİT diye bir ilaç verdi aranızda kullanan var mı ??
Sara BurcuKukk Evet 3 ay kullandim .Bebegin gelisimi icin vitaminler toplusudur.Vakti-vaktinde mutlaka at 😘
Brcntyfr Gebe kalmayi dusunen herkes dusundugu andan itibaren icmeli ben oyle yaptim ve doktorum bana super dedi. Hamilelikten önce ve hamilelik boyunca alınan folik asit takviyesinin, bebeğin omurgasında ve beyninde oluşabilecek hasarlara karşı koruyucudur canim BurcuKukk BurcuKukk BurcuKukk
Melegimveben BurcuKukk ben kullanıyorum canım 4 haftalığım bebeğin gelişimi içinmiş vitamin kan ilacı kullanıyodum onları bırakmamı sadece folik asit kullanmamı istedi
Aslihusein BurcuKukk Canım folik asiti mutlaka kullan hergün aynı saatte almaya özen göster özellikle kahvaltıdan sonra al 3 ay düzenli kullan
Tuba704 Bende 1 senesir kullanıyordum henüz 4 haftalık gebeyim kese görünmedi ama folic değerim biraz yüksek çıkmış haftaya doktor randevum var bu sürede ben bıraktım folıc asidi bilgisi olan var mı?
aysenturna BurcuKukk folik asit hapi ayni zamanda icerisinde bir suru vitamin var klasik folik asit haplarindan degil yani. Doktorunuza danisin isterseniz hapi
BurcuKukk aysenturna doktorum verdi canım zaten bir de buraya danışayım dedim kullananların yorumunu almak istedim
[silindi] aysenturna efa mom daha çok balık yağı ve diğer vitaminleri içeriyor doktorum baba efa mom’ı 3.aydan sonra verdi. Ondan önce aynı markanın folik asitini vermişti Folifor. Efa Mom bence 3 aylıktan sonra daha iyi folik asit oranındak dolayı
Brcntyfr Aslihusein merhaba bilgi doktordan mi acaba? Cunku kana daha cabuk karismasi icin kahvaltidan 15 dk once icilmesi daha yararli.
BurcuKukk Aslihusein ben akşam yemeğinden sonra içerim demiştim o halde kahvaltıdan sonra içerim🌸 teşekkür ederim canım
Nesoo Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın işllh. Hamileliğinizi anlamadan önce bel ve kasık ağrınız oldu mu