nilsumm Blueeberryy Gerekli bir ürün park yatak canım 7 aylık bir bebek içinde kullanışlı olur ama ben almayacağım 🫠
adatuna Ben uniyo oyun çitlerinden almıştım evime çok işime yaramıştı uzun süre kullandım içine de matından almıştım
cilvelilahmacun adatuna Konudan ziyade profiliniz yüzünden sizi hep sert biri olarak hayal ediyorum 😄
cilvelilahmacun Blueeberryy Canim çocuğa göre değişiyor kimi seviyor bayagi vakit geçiriyor kimi hiç ilgilenmiyor. Ancak alırsan anlayabilirsin oynarsa ne ala oynamazsa ya ihtiyacı olan birine hediye edersin veya 2. El uygulamadan satarsın
Blueeberryy nilsumm cilvelilahmacun evet dogru diyosunuz bide bunlarin boyu 60 cm yaziyo benim bebe 73 cm di arkadasimda diyoki sarkarsa duser o 🤣
adatuna cilvelilahmacun bunu diyen çok kişi oldu hahaha aslında aşırı minnoş sakin güleryüzlü biriyim😂
tahamommy Blueeberryy ben almayı düşünmüyorum tabi zaman ne gösterir ama bence çit gibi olanlardan almayı düşünürdüm en azından mekan değişikliği olduğunda kare değilde dikdörtgen yapılabilir mesela dar bir yerde
Blueeberryy tahamommy evet onuda gordum ev kucuk onu eledim simdilik cocugumun odasi olsaydı düşünürdum ☺️