minikbaby20 Sarees ben Mihra koydum düşündüğüm isimleri söylüyordum illa biri bir şey diyordu en son kimseye söylemedim ismi koyduktan sonra söyledim😀😀
ikimelekannesi___ Sarees bence Sahra Sena Seda olabilir benimde kızım adı sare eğer uyumlu olması için koysaydım ikinci kızıma isim Sahra koyacaktım
Sarees Nealakayahu acayip farkındalığı yüksek , akıllı , babasına çoook düşkün , sessiz ama dişli bi çocuk 😅 kova burcu bir de , çok güzel bi isim Sare , iyi ki adı Sare olmuş bence koyun ya😍
Sarees Nealakayahu acayip farkındalığı yüksek , akıllı , babasına çoook düşkün , sessiz ama dişli bi çocuk 😅 kova burcu bir de , çok güzel bi isim Sare , iyi ki adı Sare olmuş bence koyun ya😍
Nealakayahu Sarees kızımı tarif ettiniz adı Beyza 2 tane ile nasıl başedecegim 😅😅 bakalım eşim de onaylarsa sare düşünüyorum
eylulannesii Sarees Hazal değil o kuzum Gazelin anlamı kuru yaprak. Artık farklı dillerden dilimize geçen kelimeler yavaş yavaş anlamını kaybetmeye başlıyor. Hazal kürtçe bir kelime ve anlamı Ceylan demek. En sevdiğim isimlerden biridir
Sarees eylulannesii Kürtçe mi ? İlk defa duydum Kürtçe olduğunu , Hazan sonbahar ya Hazal da öyle bir şey diye düşündüm hep
Sarees eylulannesii Kürtçe mi ? İlk defa duydum Kürtçe olduğunu , Hazan sonbahar ya Hazal da öyle bir şey diye düşündüm hep
eylulannesii Sarees internette de anlamı sararmış dökülen yaprak diye geçiyor ama işte o kelimenin aslı gazel ☺️ Hazal kürtçe Ceylan demek evet
miniminibiri UraSsmom Yarım kalmış gibi bu ne biçim isim anlamsız duruyor cart curt neler neler dediler ben soğumak istemesem de insan bi uzaklaşıyor 🙁
Seymatrkay miniminibiri Yanlış anlamayın ama bana da yarım kalmış bir isim gibi geliyor :( ama herkesin kendi tercihi tâbi.
UraSsmom miniminibiri Hiç öyle yarım kalmış gibi değil aslında millet alışmış kedi köpek ismi koymaya 🤭 Benim içime çok sindi daha hamile kalmadan koydum ismini ve çok seviyorum herkesi dinlerseniz isim bulamazsınız ☺️
Sarees Muallim3 siz nasılsınız 🤍 daha iyimisiniz , biliyorum yaşadıklarınızı gördüm ama teselli etmeyi bile yüreğim kaldırmadı 😥 iyisiniz inşAllah , çok büyük bir sınav yaşıyorsunuz Rabbim yüreğinize ferahlık versin , en güzelini nasip etsin
Muallim3 Sarees Teşekkür ederim. İyi olacağım İnşallah. Annelik içgüdülerim yeni yeni oluşmaya başladı. Biraz zor ama atlatacağız İnşallah. Allah verdi ve yine Allah aldı. O artık bizim cennetteki meleğimiz. İnşallah orada daha iyi bakılıyordur. Buna eminim. Orada kavuşmayı ümit ediyorum. 🤲🏻🪻
Sarees Nealakayahu inanın bende bilmiyorum 🥲 kızım acayip gözü açık bişey hiç bir koşulda geçiştiremiyoruz 😂 nasıl bi süreç bizi bekliyor bende merak ediyorum 🙂↕️
2baby1mom__ 3 u arasından Melisa tercihim, ama kendi fikrimide belirticek olursam bence sareye Nare çok güzel olur🌼
Sarees 2baby1mom__ herkes beğendi Melisayı aslında ama bazı kaynaklarda ismin yabancı olduğu yazıyor açıkçası ondan yana tereddüt ettim 🥲