Mertmirzamm Merhaba 19 haftalık olan arkadaşlar bebişleriniz kaç gram bugün kontrole gittim doktor bana 270 gram dedi sizce iyi mi
Mavispembis1_ Mertmirzamm ben anlamıyorum yıllarca bu işi okumuş etmiş binlerce hasta görmüş doktor birşey dememiş buraya soruyorsunuz 🥲 şimdi ben aaa çok az tüh benimki daha çoktu desem rahat edecek mi içiniz 🤨
bersah34 Mertmirzamm 13 gün sonra perinatolojiye gidicem doktorum yeşil alan açtırdı ve mhrsden alınan randevuda detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor sen onu dikkate alma randevu al ve git bakıyolar dedi bakalım insAllah bakarlar gerçekten
Mertmirzamm Mavispembis1_ anneolmakneguzel_ iyi yada kötü ile alakası yok iadeal kiloda dedi zaten insanlar buraya merak ettikleri soruyu soruyorlar fikir amaçlı
Mertmirzamm Mavispembis1_ anneolmakneguzel_ iyi yada kötü ile alakası yok iadeal kiloda dedi zaten insanlar buraya merak ettikleri soruyu soruyorlar fikir amaçlı Mavispembis1_ tek bu soruya mı takıldınız onu anlayamadım istediği mi sorarım yorumunuzu kendinize saklayın lütfen önce saçma sapan sorular dururken ne hikmetse bende konuşmussunuz
minikari Mertmirzamm canım iyi 🌸 benim detaylıdaki doktorum bu haftalardaki gram kilosu vs önemli değil kendini şuan bunla strese sokma önemli olan son haftalara doğru olan kilosu dedi 🥹😍
Mertmirzamm bersah34 bildiğim kadarıyla belirli hafta varmış ama onu bilmiyorum banada 1 ay sonra gel dedi o zaman 23 24 haftalık olacam
bersah34 Mertmirzamm 22-24 haftalar bakılıyor genelde ama mhrsde bakılmıyor yazıyor gidip öğrenicem bakalım yazarım ne olursada