Slxkldk Ya kızlar 2 yaş 2 aylık oğlum var. 36 hafta olucam hamileyim. Oğlum için daha yeni dolap yatak aldım yatak geldi dolabı gelmedi henüz hiç hazırlık yapmadım dolabın gelmesini bekliyorum içine yerleştiricrm diye kıyafetleri. Birde deterjan sipariş verdim gecikti gelmedi yıkayıp ütüleyemedim de çok korkuyorum erken gelirse hiç hazırlığım yok ya çok mu geç kaldım isimli hastane çıkışını filan da daha dün sipariş verdim
kub_ra90 Slxkldk ikinci bebişler biraz aceleci olabilir biran önce hazırlarsan iyi olur kafan rahat etsin 🥰
Merve-metin Slxkldk 32.haftada yıkayıp ütüledim herşeyini tamamladım 37.haftada acil doğuma girdim bebeklerin ne zaman geleceği belli olmuyor maalesef deterjan gelince yıkayıp hastane çantanı hazırlamanda fayda var canım
Aygunirmm Her şey gönlünüzce olsun inşallah tabi ama acele edip tamamlamakta fayda var diye düşünüyorum. Bebişlerin işi belli olmaz 🤭33 haftamdayım ufak tefek şeyler dışında eksiğimiz kalmadı şükür
gizemgul_1 Slxkldk bir şey olmaz bence iki günde hazırlanır çok acil olanlar. Aylar öncesinden yapıp toz tutmasından iyidir
staRmama Slxkldk benim de hazırlığım yoktu kıyafetlerini yıkadığım gün gelesi tuttu ıslak ıslak kalmıştı kıyafetler
kimchikimdi Slxkldk Birkaç gun içinde dinlene dinlene halledersin bende son haftalarima bıraktım odasının temizligi, dolap temizligi, kıyafet ütüsü olsun bir gün içinde tek hallettim yavaş yavaş utusu biraz uzun sürdü onu da yaparsın 💖
Morrinah Slxkldk bende 36 da bitirdim tüm hazırlığı ama sizin ikinci çokda riske atmayıp çantasını yatağını falan hazır edin bence acilen