nilmur00 esractn seni burada görüyorum ikiz gebeliğin var ama Ankara’da Doğum yapacağını bilmiyordum. Doğumumuz çok yakın seninle. Ben de ankaradayım Zübeyde hanıma gidiyorum 🤗
Ayseirmak seyma281015 bende yenimahallede oturuyorum evime yakın işime yakın hem sema hanımı çok övmüşler ona gidicem bakalım inşallah ama doğumunu önermiyorlar dediler gözüm korktu şans işi aslında
Ayseirmak Ayseirmak esractn Memnun musun canım inşallah herşey istediğin gibi olur ora hakkında herkes birşey söylüyor doğal olarak karasız kalıyorum 😊
Ayseirmak Sabireeray bende oraya gitmek istedim bugün randevu almak için gittim 10 haftaya kadar alıyoruz dedi beni boşuna oraya kadar yordu telefonda söyleselerdi keşke 😂
Ayseirmak Sabireeray canım şey sorucam şimdi normalde uzak gelir orasi ama mesela oldu ki doğuma oraya taşınsam doğuma oraya gidebilir miyim alıyor mu öyle
Sabireeray Ayseirmak hecettepe ise almaz çok sıkıntılı benimki riskli gebelik olmasına rağmen sevksiz almadı benim doğum sadece üniversite hastanesinde yapılıyor kalp damar cerrahisi olması gerekiyormuş