Strongirl_ G_h1 3. Gebeliğim 13. Haftalarda net çıktı göbeğim. disarda Tesettürlü olup bol giyindigim için farkedilmiyor ama evde dar giyinince çok net belli. Şuan 16. Haftadayiz
Kikiriki G_h1 benim açıkçası 7. Aydan sonra çıkmaya başladı bende hiç çıkmıyor diye sürekli kafama takıyordum ama bu tamamen sizin vücut yapınızla alakalı ben hiçbir zaman karnımdan kilo almadım karın kaslarım çok güçlüydü belim hep çok inceydi sizinde vücut yapınızla alakalı ve genetik galiba ablamda doğuma giderken 7 aylık gibiydi karnı
Busranur_mnts G_h1 ben e 3.5 aylığım göbek kendini biraz belli etti hafiften bi simit göbeğim vsrdı ama kasık altından büyümeye başladı şekli değişti
penbe_karisi Burada herkes 17-18-20′ye kadar çıktığını söylüyor ama benim 3 gebeliğim olduğundan dolayı 12 haftada bariz bir şekilde çıktı dışarıdan bakan bir insan 3 aylık hamile olduğumu net bir şekilde anlayabiliyor artık 🥰🤗
vilanelle G_h1 ilk gebelik diye sanırım, benim de öyle, ama arkadaşım ilk gebelikte 17de çıktı, bence 17-18de çıkar artık ilk de olsa
penbe_karisi G_h1 evet olabilir benim ilk gebelikte 14 TE çıktı resimlerim vardı malesff silindi 🥹🥹yoksa atardım
G_h1 vilanelle benim ki yemek yiyince şişiyor o da çok yemek yediğim için bence ben sürekli yemek yiyeyim şiş dursun😂
G_h1 penbe_karisi valla daha bizde tık yok ilk gebelik ve hani 2 yıldır da çocugumuz olmuyor bu mucizemiz istiyorum bir an önce belli olsun
vilanelle G_h1 hahah belki de iç karnımız geniştir kim bilir.. bu arada çıkmaması daha konforlu aslında da bizimki heves işte
G_h1 vilanelle aynen tabiki de heves ya kimisine bakıyorsun karnı burnunda karnı Çıkmış haftamız aynıdır bi de dönüp kendi karnıma bakıyorum eşim karnımı seviyor ama göbek olmadığı için tuhafıma gidiyor 😂
Busranur_mnts vilanelle yaa 🤭🤭 benim de hafiften göbeğim vardı 14 haftadayım göbeğimi büyüdüğü fwrk ediyo anca biraz belli oldu 🤭
vilanelle Busranur_mnts şu mideyle göbek arası çizgi var ya bilmiyom sen zayıfsan yoktur tabi miden de :D işte o birleşince karnım çıktı derim o hala ayrık bazen akşam çok su falan içmişsem bi bütün gibi görünüyo da o da nadir
Busranur_mnts vilanelle jxjxjxjjxjx olmasaydı keşke xjjxjxjxj azcık vsr bende de benim de daha birleşmedi ama o yuvarlak karın için rahmin baya büyümesi lazım daha hala kasık kısmında yılında anca göbek deliği kısmına çıkar