happysweety Mayıs ayında hamile kalan annelerim cinsiyet öğrendiniz mi çin takvimine baktınız mı tutan var mı bana çin takvimi mayıs ayı için kız diyor acaba öğrenen var mı
happysweety Daha önce çin takvimi erkek demişti oğlum olmuştu şimdide tutar mı merak ediyorum açıkçası
Pnrdrsn happysweety amin🙏 hepimizinki inşallah.. sağlıkla bereketiyle hayırlı şekilde alalaim kucagimiza
Gizemt5 happysweety valla kendi nazımı doktor mu çok uğraşıp görmek istemedi orası meçhul 2 hafta sonra tekrar gel bakalım demişti beklicez artık 😂 bu arada benim takvimler kız diyor bakacağız artık 😂
happysweety Gizemt5 ya banada kız diyor doktor baktı baktı baktı erkek dedi ama haftaya bidaha gel bakalım dedi yani çok emin olsa çağırmazdı diye ümit ediyorum 😂
Mavideniz26 happysweety Sn adet tarihim 23 mayıs 12 haftalıkken gittim doktor kız dedi. Burda çogu kişide kız dedi 🤷♀️
Sedoss10 Benim 20 Mayıs ama en son gittiğimde doktor erkek gibi dedi, net bir şey söylemedi ama Çin takvimine göre erkek gösteriyo☺️hayırlısı diyelim. Ama Çin takvimi kızımı bilmişti o yüzden net bir şey diyemiyorum 🤗