Gokturkmom_ penbe_karisi hahahaha bunları yiyince oğlum uyuyordu 😅🤭Benim oğlum kuru meyve yediğimde kuduruyordu
Elfidanur penbe_karisi Aysegul_ll Kaderyusuf Gokturkmom_ Gokturkmom_ incei Asortikhanim Asortikhanim Sementa63 minikmucizemm__ Elif3419 aysegulk07 gamzetrk Ulkumom Figen00 Havva1990 nilsumm Asortikhanim iremkzltepe Kızlar prenses geliyor🐣💗
Elfidanur Kaderyusuf 😂tüm önerilenleri yiyip içip gidersem göstermeme ihtimalı yok sanırım yapıcagım hazırlanıyorum suan
Elfidanur Gokturkmom_ 😂😂ya cansınız kızlar teşekkür ederım sanada sorayım dıger kızlar görmedi ama sanırım sımdı yıyeyım mı hastanede mı tüketeyim gırmeden içeriye saat 11.40 da
penbe_karisi Gokturkmom_ 😁😁😁bakalım bizde nasıl olacak 2 hafta sonra kontrolum var yiyip gidicem 😁😁😁geçen hafta bebek uyuyorduuu doktorum yan döndürdü yan baktı sonra ultrason cihazı ile karnıma pıt pıt pıt vurdu öyle uyandırdık yaramaz çocuğu 😁😁😁
Elfidanur Gokturkmom_ tamamdır çok teşekkür ederim hepinize hadi bir fotoda bırakayım şuraya tahmınlerıde alayım gıtmeden 😂🤰🤭🐣bu postta açık kalsın herkes bılgılenmıs olur öneriler için yazın kızlar
minikmucizemm__ Elfidanur erkek gibi hissettim hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah cinsuyeti öğrenince bizi de bilgilendir ✨🥰
Elfidanur Asortikhanim Sementa63 minikmucizemm__ aysegulk07 gamzetrk Figen00 Kızlar erkek diyen çok oldu suan 15+1 ama benım doktorum çok iyi cinsiyeti önceden soylemıstı bana gecen yıne tahminde bulundu bacağını açmıyor ters düz yapıyor benımkı 😂😂biraz nazlı bulunduğum ılde bir numaralı doktor bu konularda tabıkı gelecegım sızlerle paylaşmaya tekrar çok heyecanlıyım suan ben kız hıssedıyorum genetıgımıze de bakarak söylüyorum esımın aılesıne de bakıyorum bız ağır bastık😂
zeynepkazgann minikmucizemm__ https://forum.mutluanneleriz.com/d/2171539-cinsiyet-tahmini-bakar-misinizzzz