Nurayse 37+2 gunluk hamileyim ve dr hala dio mart 5 de gel gun vercem annem baska yerde benden haber beklioki ucaga atladigi gibi gelsin acaba 5. De gidince ne zmna verir sezeryan olucam ve norml dogum tarihim mart 13 sancilanirsam die korkuyorum😕
ikinciprensimgeliyor Nurayse size suana kadar coktan gun vermesi lazimdi.nerdeyse dogumunuz yaklasmis.ben ilk cocugumu 37+3 te dogurdum.sancim oldu cunku.ama spinal sezeryan oldum acil.
Ceviz Nurayse eğer sıkıntı yok planlı sezaryen ise yapacağı 39.haftanıza girmeden yapmaz diye düşünüyorum o yüzden diyor olabilir.
Nurayse Ceviz ikinciprensimgeliyor herkez ole dio 31 haftalikken erken dogum suphesiyle hastanede yatirdilar cok kotu sancilanmistim o sanciyi yasicam die cok korkuyorum cunku ilk cocugum sezeryandi 5 srne gecti ama en ufak zorlanmada dikis yerlerim aciyo normal doguramam 😖
Nurayse Ceviz 31 haftalikken erken dogumdan suphelenip 2 gun yatirdilar bence 39 a kadar beklemesinin bi anlami yok ama ne biliyim gun vermesi lazimdi gene de
Aylinannesi Ben daha 31 haftalıkken gün verdi 1 nisan dio e 1 nisan 37+3 e denk geliyo bi sıkıntıda yok biraz daha geç alsa olmazmı ya 🙄
Nurayse Ya ben bide hastane degistim ozelden devlete gectim ozeldeki dr mart 3.de alicam demisti ilk dogumum 37 haftada oldu die