mrym32 bymiraymom son haftalarda daha çok zorlanicaz benim ilk bebeğim daha kolaydı bu biraz daha halsiz geçiyor
prenseslerblogg meyrakutbir benim 15+5 ben 13. Haftada öğrendim erkek olduğunu gayet bacaklarını açmış göstermişti 🤣 ama kızımda da 12 hafta da öğrenmiştim ikili den de kemik yapısını tahmin ediyorlar diye biliyorum sizin göstermiyor mu
meyrakutbir prenseslerblogg ben ikili teste gittiğimde ters bir doktora denk geldiğim için sormaya çekindim açıkcası 5′nde randevum var öğrenirim artık herhalde 😅
ebocukk 13 haftalık olduk kızlar mart başı doğum gözüküyor 10. Haftada Fetal yaptırmıştım cinsiyeti erken öğrendik erkek olarak koymuş doktorum zarfa ama daha ultrasonda görmedik aranızda Fetal yaptırıp erken öğrenen var mı cinsiyeti
2023f diva01 Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bizim 21+3 oldu. Aralığın sonunda doğum gözüküyor ikinci sezeryan olacak daha erkende olabilir 🥹
QueenBahar_ glcnaybay bizimde erkek aklınızda isim yokmu benim Aybars koymak istedim eşim yamanda çok ısrar etti sonuç yaman olacak 🥰😅