birLinaaannesi96 Fadime97 13. Haftandayım bol baş ağrılı geceleri bol çişe kalkmalı geçiyor :) üstüne 16 aylık kızım var onunla uğraşıyorum geceleri aşırı uyanıyor 🫠 Şubata kadar Allah kerim 😁
Fadime97 birLinaaannesi96 Allahhh oh ohh katlanarak dönen ağrılar ve iki çocuk Allah kolaylık versin cesaret güç sabır versin benim ilk olacağı için inşallah daha daha neyle karşılaşacağız bilmiyorum 😂😂
Babymom8 Fadime97 bende perşembe gidicem 3 ay olcak çekiyorum ne illet pis bişey ya geçmiyor antibiyotik fitil toz karışım akla ne gelirse kullandım
Fadime97 Babymom8 evet geçmiyor doğal yöntemler ilaçlar ne olursa kullanıyorum yok anam banamısın demiyor
ezgii1998 Mertmirzamm Merhaba canım tekrardan, kontrole bugün gittim 19+5 dedi doktorumuz. 322 gram olmuş dedi 😊🌸 Cinsiyetimiz kız bu arada.
Mertmirzamm ezgii1998 maşallah cok iyi kilosu benimde kız bebiş sağlıkla gelsin peki detaylı ultrosan ne zaman gideceksin
ezgii1998 Mertmirzamm Hangimiz önde sen mi ben mi ? 😊 Detaylı ultrasona 13 Eylül’de gidicem canım randevumu oluşturdum. Sanırım o tarihte 21+6 olmuş olucam
ezgii1998 Mertmirzamm Detaylı ultrason 18-23. Hafta arası oluyor 22-23 arası en iyi haftalarmış aklınızda olsun 😊
nevanur_srt Fadime97 37+1 den selamlar buralar çok zor kızlarrr 🥹yürürken bile yoruluyorum artık kasıklarıma baskı gece uykusuzlukları kramplar ağrılar hepsi son ayda arttı Malesef 🥲sağlıkla doğururuz inşallah hepimiz 💕