Visneli1so-s Normal muayene gidicem eğer nst isterse ona da ayrı bi ucret mi ödemem gerekiyor yoksa zaten muayene parasına o da dahilmi olmuş oliyor bilgisi olan varmı özel hastane için
Visneli1so-s Bebissever ne kadar ödüyorsunuz birde her girdiğinizde mi oduyorsunuz yoksa 10 içinde ücretsiz mi oluyor bir sonraki
ynzl Visneli1so-s hayır nst’den tekrar ücret alınıyor muayene gibi değil. 600 tl alıyorlar nst için :((
bbety Hep ayrı ödeniyor. Kontrol randevusunda tekrar istenirse ondan da yine ayrı isteniyor tahlil vermek gibi düşünün
nisaysee Visneli1so-s Ayrı ödeniyor benim gittiğim hastanede ama kontrolde nstde ücretsiz oluyor bizde
3nmber Visneli1so-s bende normalde ücret ayrı biliyordum önceki gebeliklerimde farklı hastanede öyleydi şuan gittiğim hastane nst ücreti almıyor hastaneden hastaneye değişiyor sanırım
deletedmom43191 Visneli1so-s bazi hastaneler aliyo ama benim gittigim ozeller almadi hic gunde 2 sefer girmisligim vardi almadi para
Merveasya78 Visneli1so-s Kayseri Tekden e giriyorum 37 haftalığım 3 4 oldu girdiğim nst ye ücret ödemiyorum. 3 sene önce kızımda yine aynı hastaneye gittim yine ayrı bir ücret ödemedim
2001busra Merveasya78 bende Erciyes kartala gidiyorum şuan 25 haftaligim ama oglumuda orda doğurdum ve her nst ye girdiğim de ücret ödedim 2 sene önce 200 liraydı şuan hiç girmedim ne kadar bilmiyorum
Asortikhanim Visneli1so-s genelde hepsi ayrı ödeme alıyor ben şuan kendi doktoruma doğum ödememi yaptım geçen gün nstye girdim ücret ödemedim direkt gittm girdim çıktım paket dahilinde doğuma kadar hergünde gitsem kayıt bile açtırmıyorum hastanede
hemsireblog1 Medipolde ayrı ücret alıyor. Nst tekrarı istenirse ilk tekrar ücretsiz oluyor. Kontrol sürecinde de nst ücretli orada