Merhaba kızlar ben de sizler gibi hikayeleri okuyarak bu güzel yolu bitirdim🌸
39+4 ken sancılarım başladı ama çok hafifti hem şehir hastanesine hem özel hastaneye gidiyordum önce şehir hastanesine gittim nst çekildi alttan muayene yapıldı 2 cm açıklık var sancı çıkmadı eve git dediler eve geldim ama sancılar artıyordu özeldeki doktorumu aradım ebemiz var git baksınlar dedi gittim sancı nstde çıktı 3 cm açıklık var sabah 9 da gelirsen doğumu başlatırız öğlene kadar inşallah doğurursun dedi eve döndüm sabaha karşı sancılarım şiddetlendi belden vuran sancılar başladı sabahı zor ettim eşim gececiydi Allah’tan annem yanımdaydı eşim geldi önce yine şehir hastanesine gittim açıklık aynı nstde sancı yok ama ben ölüyorum sandım beni tekrar evime yolladı bişeyin yok diye arabaya binmemle kasılmalarımın 7 dakikada bire düşmesiyle doğumun başladığını anladım özeldeki doktoruma gittim 5 cm açıklık var dedi boş serum bağladılar o sırada alttan muayene ederken suyum geldi ama normalde beyaz berrak bi sıvı olması lazımmış benden gelen su yeşilimsi bişeydi doktor şüphelendi kakasını yapmış dedi nstde bebişimin kalp atışları düşmeye başladı ben beklerim normal için ama bebek için risk oluşturur deyince direk sezeryana kabul ettik zaten 15 dakika içinde belgelere imzalar atıldı hazırladılar beni ameliyathaneye indim belden iğneyi yaptılar ama o sancıların yanında iğnenin acısı pek umrumda olmadı yavaştan uyuşmaya başladım ameliyat başladı bebişi gördüm 15 dk sonra sonrasında 20 dk sonra odama çıkarıldım çok garip duygular içerisindeydim akşama doğru yavaştan uyuşukluk gitti ilk yürüme yapılacaktı çok korkuyordum ama hiç öyle değildi annem ve kız kardeşim koluma girdi sadece karşıya bakarak yürüdüm 3 tur attım uzandım sonrasında her yarım saatte bir yürüdüm tek başıma bile yapabildim yürüyüşten bir saat sonra gazım çıktı ve tuvalete çıktım sabah olunca da taburcu olduk🌸🌸
Bugün 5. Günümüz ben daha iyiyim dikişlerim daha iyi pansuman yapıyoruz süt problemi yaşıyorum ama o da geçecek eminim mutlu ve pozitif olun herşey bitiyor bebeğinizi kucağınıza alınca 🌸 Allah isteyen herkese nasip etsin 🌸