Hifaakim Altin23 travel neden tercih edilmiyor ben travel düşünüyodum hafif ve tek elle katlanbilr die
Altin23 Hifaakim tek elle katlanan kabin boy arabalar Travel sistem önce üstü çıkar sonra katla. Bir elinde bebek diğer elinde bebek arabasını katlaamk falan çok zor. Bir de arabaya da sığmıyor bunlar çok yer kaplıyor
Miniboy Nurkl açıkcası bende yok gelmez okadar derken ummadığım yerden hastane çıkışı bile gelince dedim söyleyenler haklıymış😀 evet bu ekonomide artık altın takan az olur genelde kıyafet yada ihtiyaçlarına destek olmak istiyorlar haklı olarak. Sağolsunlar ama bu zamanda güzel destek🙏☺️
Miniboy Seymaklcc ben yataksız ve uykusetsiz olanı aldım. Yatağı ayrıca içine yataş yatak aldım. Uyku seti beşik koruma internetten aldım. Kurduk ve çok güzel ben memnunum. Daha önce ebebekte- civilde ve bebek mağazasında ahşap anne yanı olanlara baktım. Kademeli olması sallanan alacaksanız ahşap bazılarında tak tak vurup ses yapıyor. Bu gibi özellikler benim için önemliydi. İnternetteki muadilleri çok inceledim hepsine sürekli soru sordum cevapları bekledim😀 Şuan sallamada hiç ses yok isterseniz topaçları var sallanma özelliğini durdurup kullanabiliyorsunuz. 3 kademeli olması 4 yaşa kadar rahat kullanım veriyor. Kademeleri tek tek denedik sorun yok. Ahşabıda öyle kötü ağır kokusu yok. kurup havalandırdım 1 gün misa gibi ☺️ Firmada çok ilgili bnm bir parçasında çatlak gibi çizik gibi bir yer vardı. Yazdım kendilerine hemen aynı parçadan yolladılar. Diğer parçayı geri istemediler bile.
Seymaklcc Miniboy çok teşekkür ederim bende o markanın play beşik modeline bakıyorum, çokta beğendim. Kendi sitesinde 11 bin tl civarı, galiba sizin aldıgınız farklı aynı mı acaba?
minikanne98 Nurkl travel sistem almak bana mantıklı geliyor. Sanki daha uzun kullanılır gibi ama herkes kabin boy olanını öneriyor kafam çok karıştı
Kabiyra00 Nurkl kraft travel sistem aldım. Ama şu anki aklım olsaydı ya kabin boy alırdım yada travel alacaksam da şu ayak kısımlarında butonlara basınca katlanıp çocuğun ayağını rahatca uzatabilecegi bir şey tercih ederdim. Anne yanı beşik heynerden aldım. Vidalar bazen gevsiyor ama sıkıntı olmadı benim için. Ondan memnun kaldım.icine de yataştan yatak aldım .Ana kucağı kullanmadim.
tgctinaz Nurkl Bebek arabası Bagi Neo 2 aldık, Anne yanı chicco next to me forever, park yatak almadım anne yanı büyüyor epey. Ev tipi ana kucağı olarakta babybjörn aldık. 🌸
ttazeannee Nurkl park yatak elele madre tercih ettim burda çok methini duymuştum 15 aydır kullanıyorum çok memnunum
ttazeannee Nurkl eklemeyi unutmuşum bebek arabası joie mirus çift yönlü bebek arabasını tercih ettim aşırı memnunum hiç puset falanda kullanmadım arabada çünkü dümdüz yatıyo araba ama tercih ederseniz pusette takılıyor arabaya
Mhsnogzby ttazeannee bebek arabası bakıyorum da memnun musunuz tam markası ne aradım bu şekilde bulamadım
MuallaS Nurkl merhabalar bizim arabamızın bağajıda küçük olduğu için prego arteon aldık tekerlekleri küçük ve çıkabiliyor bakmanızı tavsiye ederim prego arteon ve prego solo iki modelde küçük bagaj için
0Berfin0 tubisssss_ ay benim de karşıma hep çıkıyor çok mantıklı buluyorum ama güvenilir mi diye hep erteliyorum. Siz hangi sayfadan alıp memnun kaldınız acaba
tubisssss_ 0Berfin0 incim bebeden aldım kapıda ödeme yaptım ilk bende güvenemiyordum kapıda ödeme biraz olsun güven verdi dediğim gibi kullanmadım paşamızın gelmesine daha bir ay var ama kalite olarak güzel duruyor çocuğu olan arkadaşımda baktığu zaman güzel olduğunu söyledi 😂
Miniboy Seymaklcc ben trendyoldan aldım. 4k civarına almıştım ben indirimde oldu biraz alalı ama ben 3 kademeli aldım. Sizin baktığınız fazla fonksiyonlu olandır. Trendyol ve hespinuradada anlık çok indirim geliyor onlarıda kontrol edin arada
Seymaklcc Miniboy evet farklıymıs ikimizin dedigi ben uzun vadede kullanabilsin istediğim icin öyle bakmak istedim. İndirimi bekliyorum bakalım 🌸
Talentedmom Nurkl bebek arabası elelebaby kabin tipi travel sistem puset üzerine takılıyor yer kaplamıyor ana kucağı olarak da elektrikli 4Moms aldık
Leyli44 Nurkl park beşik hoffie, ana kucağı Manuel mamma, emzik avent, biberon mammajoo, bebek arabası klasik bebek arabası kabin. Reflü yatağı e bebekten. Bez sleppy . Şimdilik bunlar alındı. İlk çocuğumdan deneyimleyerek aldım.
birLinaaannesi96 Nurkl bebek arabamız Kraft Kenya Park yatak olarak eleleyi tercih edeceğim. Ana kucağımız Pierre Cardin Plume ev tipi