beyzasahnn Gebeliğimi yeni öğrendim ama aşırı derecede kasık ağrım var regli sancısı gibi sancı çekiyorum
Miniboy beyzasahnn 6 -7 haftalık civarı benimde o şekilde ağrılarjm oluyordu. Doktorum normal demişti. Doktor takibine başladıysan yine bir danışabilirsin tabiki
Mucize157 beyzasahnn şuan bende bu durumdayım aşırı ağrım var ne yapacağım bilmiyorum salıya randevu aldım dayanıcam adetim sanki geldi gelecek gibi ağrı adetmişim gibi ağrı
Esra-4151 beyzasahnn bende aynı durundayım kasık ve bel ağrısı 4+6 dayım yarın kontrolüm var bakalım ne diycek doktor ama kanama yoksa korkulacak bişey yok bir önceki gebeliğimde de aynıydım
Gllbeyaz Bende 2 aylıkken falan ağrım oluyordu rahim büyüdüğü için oluyor demişlerdi senin günün erkense doktora danış bence
aleynakotuk Gllbeyaz benim 5 haftalıkken başlamıştı kısık ağrılarım hiç bir sorun yok demişti doktor yerleştiği için ağrıyor demişti 8 haftaya kadar azar azar sürdü
aleynakotuk beyzasahnn son adet tarihin neyse o gündeen itibaren başlıyor eğer kanaman yoksa yerleşme ağrısıdır
ylnydgd Lekelenme, kanama yoksa korkulacak bir şey yoktur benim de ilk 10 hafta çoktu kasık ağrım özellikle solda. 14 oldu hala ara ara ağrıyor.
ylnydgd aleynakotuk başka belirtiniz kaldı mı? Meme hassasiyeti falan devam ediyor mu? Benim baya yok denecek kadar azaldı belirtiler. 2. Trimester böyle olacak demişlerdi ama insan yine de bi korkuyor 😂 kontrolüme de çok var
aleynakotuk ylnydgd benim iç bulantılarım arttı hiç yoktu ilk haftalarda yeni yeni başladı memem kaşınıyor sürekli
Busraaaakkk beyzasahnn ilk haftalarda kasık ağrısı ve adet olacakmışsın hissi fazla oluyor ben yerimden bile kalkamıyordum normal
ylnydgd aleynakotuk ben bulantı için ilaç alıyorum. Cumartesi gece bırakıp bi deneyeyim belki geçmiştir dedim, gece bulantı ile uyanınca tekrar içtim. Ama meme hassasiyetim cok azaldı.