Anneyim6 Mays35 çok iştahsızlık vardı ilk 3 ay hiç birşey yiyemedim miğde bulantısı sürekli 7 kilo verdim şuan 1 kilo aldım geriye henüz
Nurussemss 2baby1mom__ benm tam tersi ilkinde 59 ile hamile kaldım 67 ile doğum yaptım gerçi 34. Haftada oldu , 38e kadar kalsaydın alırdım muhtemelen. Ama şuan 2.gebelik 26+1 haftalık 11 kilo aldım şimdiden :/
Tucci [silindi] 36.haftamdayım 20 kilo aldım nerdeyse ilk başlarda çok kilo aldım şuan kilo almam durdu sabit gidiyor 😂🥲 kilo alınır verilir yapacak bişey yok bunu da dert edemem kendime 🙂↔️🫠
Sidal [silindi] 23+1 gün hamileyim 7 kilo verdim almadım ama kilolu hamile kaldım 80di 73 e düştüm inşallah 80 ile doğuma gitsem yeter
busra1708_ pako6 benim de ilk hamileliğim ve kendimce 2.de böyle olmayacağım diyorum ama bakalım hahahshsh doğumdan sonra verebilmiş miydiniz kilolarınızı 🥲
pako6 busra1708_ busra1708_ ay yeni görebildim şaka gibi. Evet tam 22 kilo almıştım taaaaaam 22 kiloyu verdiğim hafta oh be biraz daha düşeyim derken hamile olduğumu öğrendim 🥲 şimdi de umarım 2. De umarım verebilirim diyorum 🥹