3_bebelianne Tamammyeterr ben her hafta mutlaka yaparım evveli hafta yaptım bebeğim 38günlük huyu suyu değişti yapmaya fırrsatım olmuyor benimde bu aralar🙃
Tamammyeterr 3_bebelianne wala bebeğim 9 buçuk aylık üstelik hamileyim hiç bsi yapmıyorum ama artık kış yaklaşıyor evde sürekli olcagm için öğrenmek istedim
Minasuu22 Tamammyeterr canım 250 derece ve 50 dakika çok fazla değil mi? 170 derece 25 30 dakika kontrollü olarak pişirebilirsin gayet güzel pişececektir
mira_0102 Tamammyeterr Tamammyeterr ben her zaman önceden ısıtılmış 150 derecede pişirirm yavaş yavaş çok güzel kabarır ve heryeri orantılı bir şekilde pişer
Sss1947 Tamammyeterr üstüne pişirme kağıdı koy üstü piştikten sonra içide biraz öyle pişsin bazen fırını ısıtmadan atıncada böyle oluyor
babyandmom__ Tamammyeterr alt üst açtıktan sonra tam dakikasının bitmesine yakın fanlı açıyorum o zaman içi de pişmiş oluyor
asena9 Tamammyeterr borcamda 180 derece 30-35 dk yeterli oluyor. Yarım saatten sonra kürdanla kontrol edebilirsiniz pişip pişmediğini, 250 derecede kek pişirilmez 🥲