Tamammyeterr zaten pek fazla güzele de benzemiyor uzun zmandir ilkez yaptım ama hep altı üstü pişiyor şişiyor ve içi hamur kalıyor sebebi ne olabilir en son 1 yıl önce fln yapmıştım
Tamammyeterr Tamammyeterr acaba sürekli yapmadığım için yeni yeni öğreniyorum aslında yemek olsun fln tatlı yapmayı hiç bilmem ztn
mira_0102 Tamammyeterr Tamammyeterr ben her zaman önceden ısıtılmış 150 derecede pişirirm yavaş yavaş çok güzel kabarır ve heryeri orantılı bir şekilde pişer
Mavininbiri Tamammyeterr 250 çok yüksek derecesi ondan olmuş🥲180 derece de fansız ayarda yapıyorum ben tam kıvamında oluyor
Catperson Tamammyeterr çok yüksek, ben de 150-160 arasında pişiriyorum önce sonlara doğru 180e çıkarıyorum. Yavaş yavaş pişirmeyi deneyin bir de.
Tamammyeterr blippi teşekkür ederim beceriksizm ama artık bı evim olduğuna göre yemek ve tatlı fln öğrenmek istiyorum bakalm yavaş yavaş 😂
Tamammyeterr Kaderyusuf normalde hep 200 yada üstü derece oluyo demek bu yüzden oluyor peki kaç dk ayarliym
Embu Tamammyeterr fırından da kaynaklaniyor olabilir canım benim fırınım da içi çiğ bırakıyordu annemde yapınca oluyordu sonra kapağını felan söktüm temizlerken şimdi pişiriyor 🤷♀️
Kaderyusuf Tamammyeterr dk tutmuyorum kürdan batırıp çıkarırım temizse alırım. Fanlı fansız fark etmiyor ben fanlı kullanıyorum.
Tamammyeterr Mavininbiri wala dediğim gibi cnm ben yeni ayrı eve çıktım kaynanamla oturduğum için pek fazla yapmazdım onların evinde bişi şimdi öğrenmek istiyorum dereceyi hep yüksek yapardım ztn artık dikkat ederm
nilsumm Tamammyeterr Benim fırınımda altlı üstlü ayar var üstü pişdiğininde altına veriyorum 180 derece pişiriyorum