Tuba-Sahra Mervenin güzel yok ben zaten beni yataktan kaldirdiklari anda yatmam bundada öyle oldu kanamamda çok fazla olmadı
Bsra29 Mervenin bende doktorumu değiştirme kararı aldım figen hanıma gideceğim tavsiye üzerine.Ama gerginim tabi umarım iyi güleryüzlüdür diye dua ediyorum öyle mi😊
Mervenin Bsra29 gerçekten öyle ben orda çalışan ebe arkadaşm sayesinde tanıştım figen hanımla onun kontrolünde hamile kaldım zaten. İlgili sevecen bir dr ama doğumda biraz gergin ve sinirli oluyomuş arkadaşmn yalancısıyım 🙈😊 ama ben uzak oturmasam kesinlikle bırakmazdım figen hanımı 😇 dr konusunda şanslıyım heralde kötü dr a denk gelmedim hiç çok şükür🙏🏼 Benim için ilgili güler yüzlü ve cana yakın olmasınçok önemli çünkü en özel anlarımı paylaşcağım kişi oluyo dr um❤️💗
Dygyns Tuba-Sahra tuba hanım yazışmaları tek tek okudum yanlız forumda yeniyim. Doğru anladım sanırım pendik bölge hastanesi tuğba hanım dediniz doktor anladığı kadarı ile çok ilgili açıkçası şunu bilmek istiyorum ben bundan 2 hafta önc3 çok rahatsızlandım. Normalde Vera ya gidiyorum ancak gece acilleşip gittim ilgi yok gündüzde kendi doktoruma gittim ama hiç birşekilde destek yok birşey yok güler yüz rahatlatmak bile yok oyuzden değiştirmek istiyorum ulaşamıyordum bile doktoruma. Belirttiğim doktor ulaşım kolaymı nasıl.
Mervenin Dygyns tuğba hanım özel numarasını verdi bana gece gündüz her zamn araya bilirsin demişti bir kaç kez gündüz aradım akşam ağrm olduğundada aramak istemedim rahtsız olmasn diye maj attım o şekilde hep ilgilendi
Tuba-Sahra Dygyns ewet canım Tuba hoca zaten size numarasını veriyor mesaj yazdığınızda mutlaka geri dönüyor ben ilk 27 haftada gittim 31 haftada akşam acile gittim bana danışmadan çocuk kimin hastası olduğumu sordu dedim Tuba hocayi aradınız mi dedi dedim hayır tamam biz ariycam dediler hemen nts çekildi Tuba hocanın talimatlarıyla yapıldı acil bir durumda Tuba hoca gelcek dendi ki en son ultrason bakıldı Doğan bey Tuba hocayı aradı dedi ben bırakamam yatış veriyorum sen kızlara anlat dedi serum la sancim durdu sabah 7 de yanımdaydı Tuba hocaki o gün hastanede yokmuş başka bı yere gidicem dedi akşam 5 gibi bidaha geldi sonra gece sancilarimi durmayinca Tuba hocayı aradılar 15 dakika içinde yanımdaydı hemen ultrasona aldı tekrar 15 dakika içinde dogumdaydim doğumdan sonra ayılmam uzun sürdü yine gelmiş görümcem diyor senin saçma sorularına hiç sıkılmadan tekrar tekrar cevapladı sevdi seni gitti dedi
Asdjasdj34 Tuba-Sahra canım bacağına takıldı kısmını anlayamadım . Bilmiyorum ya bende çok kararsızım çok güvendiğim doktor beni yarı yolda bıraktı arkadaşımın tavsiyesiyle gidiyorum Mustafa hocaya çok iyi insan işinde de ehli ama rahat olması beni endişelendiriyor
Tuba-Sahra Asdjasdj34 benim bı bacağım diğerinden kalınmış 😂muayene sırasında belki 50 defa tekrarladı bide ben zaten Tuba hocaya gitcektim o gün başka bişi oldu mufatafa beye gittim onun içinde çok iyi diyorlardı bayan her zmana öncelikli tercihim hiç te pişman olmadım ben yine olsa yine Tuba hocaya giderim
Zgekomur Dygyns Lalehan Kutlay kesinlikle ... kendisi 17 yıllık aile doktorumuz İnanılmaz güleryüzlü , ilgili , bilgili ve sevecen Özel muayenehanesine gidiyorum Koşuyolu Medipol, Kadıköy Acıbadem ve Altunizade Acıbademde doğum yaptırtıyor
Mervenin Tuba-Sahra ya birde size bişey sormak istiyorum hastane çantamı hazırladım ama her hanstanede değişiklik gösteriyormuş ihdiyaçlar hastane neleri karşılıyo ne çok lazım oluyo bölgede ben internetten baka baka herşey koydum ama eksiğim varsa biliyim 🙈
Tuba-Sahra Mervenin canım benim çantam yoktu 😂sadece bı pijama iç çamaşırı bide ped alınmıştı bana yetti bebek için ne veriyorlar bilmiyorum bebegim kuvezdeydi hasta cünki hasta bezini ilk kendileri takıyorlar sonra gerek duymadım ben ama bı kadın daha vardı o sürekli hasta bezi alıyordu bide tavsiyem hastanenin yakın çevresinde bakkal marketler gece kapalı oluyor kantinde kapanıyor yanınıza ona göre bisiler alın mesela serumlar midemi çok yaktı süt bulamadık sütlü kahve içtim
Mervenin Tuba-Sahra teşekkür ederim evet o kaldığım gece benim bişy yemem yasaktı heran sezeryana ala biliceklerinden ama eşim ve annem aç kaldı gidip açık biyerden yiycek bişeyler buldu eşim 😄
Tuba-Sahra Mervenin 😂😂ewet canım bende beni biraksalardi doguma gelirken bı valiz ıvır zıvır alırdım diyodum eşime ama malesef biz senin kadar şanslı olamadık neyse bunada şükür
Tuba-Sahra Mervenin canım Tuba hoca renkli resim veriyor mu sana ben bı defa gittim ya oda yüzünü görmedik uğraşmasına rağmen