A_S_K Ben 5 şubatta kontrole gittim. Doktor 25inde tekrar çağırmıştı ama ameliyatı çıkınca iptal oldu. Kalp atışını dinleyecektik. Eşimle birlikte gitmek istiyoruz onun iş yeri değişmesi vardiyalı işe geçmesini bekliyoruz. Şimdi tek vardiyalı işte izin almaya sıkıntı yapıyorlar. 3 hafta sonra ancak kontrole gidebileceğiz. Mart sonuna denk geliyor şuan 7+3 teyiz. Bir sorun olurmu acaba? Kontrole geç gitmek bir şeyi değiştirirmi?
Sumeye A_S_K yani bir sıkıntı yoksa geç gitsen birşey olmaz bende geç gittim kanama veya leke olmadığı sürece sıkıntı olmuyor hatta doktor bile yanılmaz ozmana kadar Bebek biraz daha gelişir
A_S_K Sumeye Kanamam lekelenmem yok şükürler olsun ben kendimi iyi hissediyorum ilk gebeliğim biraz evhamlıyım galiba ☺️
AnlatmayaGerekYok A_S_K kanaman yoksa hiç sorun yapma ben ilk gittiğimde kalp atışını duyamamıştık doktor haftaya gel dedi 3 hafta sonra gittim daha net olsun istedim
A_S_K AnlatmayaGerekYok Yok kanamam şükürler olsun, sadece dediği tarihten nerdeyse 1 ay sonra gideceğim sorun olur mudye merak ettim teşekkür ederim 😊