Meral_63 Anonymous1 ben arayıştaim 😂 bulmadım portakal buldum onun yerine ama o kabuğu yeşil mandalina ☹️ gözümün önünde gitmiyor 🙃🫣
Ebru567- Meral_63 bende et aşerdim kavurma et kalkıp yaptım yemeden uyuyamadım cinsiyet cuma günü belli olucak inşallah
zetabloom Meral_63 2. Gebeligim hiç aşermemiştim Şuan 2. Gebeligim 12. Haftamdayım hala herhangi bişeye aşermedim Bence psikolojik
Meral_63 zetabloom bacım ya sevdiğim şeyi bile sevmeye başladım baklava sevmeyen ben kutu kutu gömüyorum 😂 tatlıyala alakam bile yoktur ya TAHİNLİ helvalar KÜNEFEler 😂
Anonymous1 Meral_63 ay evet ben de kabuğu yeşil ekşi mandalina istemiştim ama kocam aramış bulmuş tatlı mandalşna bulmuş yine de biraz olsun aldı
leylaleyla15 Meral_63 19 haftaligim Allahım canım deli gibi acı istiyor acı biber turşusunun kokusu falan resmen mest ediyorr
yesimvera leylaleyla15 bende hep acı ekşi tuzlu baharatlı şeyler istedim ve yiyorum bi zararı olmadı acının. Yaın ortasında canım portakal çekti buldum ve 3 gün boyunca yedim
gorkemakdmr Meral_63 ben hamileliğim ilk haftaları erik ve turşu çok aşeriyordum şmdi o kadar çok değil
ppmerlina Meral_63 25 haftalık halen aşermedim djdkdk Anlık olarak ufak tefek şeyleri canım çekiyor ama öyle aman aman bi aşerme yaşamadım
Havin49_ ynzl bi yandan çok kötü canının çektiği şey o mevsimin değilse bulmak çok zor oluyor ve hiç aklından çıkmıyor
Dmlirmak Meral_63 ben 26 haftalığım asermelerim arada bir oluyor normal çünkü hamilesin bitmez ki bu sadece azalır asermen okdr