rabiadmr21 14 haftalık hamileyim kızlar bugün karnım yumuşak oldu ve aşağı indi korkuyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı
Bumah rabiadmr21 bi tanıdıgım var karnı aşağıda 33 ü gördü gebe okulunda beraberdik şimdi napıyo bilmiyorum
Ipek0z rabiadmr21 canım ben de 13 haftalığım ufacık zaten karnımız aşağı düşme falan düşünme dert etme bir rproblem olduğunu sanmıyorum vücudumuz yavaş yavaş şekil aldığı için sana farklı görünebilir endişelenme🌸
KLORAKHANIM rabiadmr21 şişkinlik geçmiştir o bebek degildir merak etme daha 100 gr olmamıştır bile hissetmezsin zaten
rabiadmr21 Ipek0z bir düşüğüm vardı O yüzden korktum temizlik yaptım biraz aşağıda hissedince bilmeyince korktum 🥺
Ipek0z rabiadmr21 kendini çok yorma bu haftalar dikkatli olmak lazım canım ben de iş yapıyorum sonra ayaklarımın altına minder koyup yükseltiyorum öyle dinleniyorum sen de öyle yap biraz🫶🏻
Sdnrymnklc rabiadmr21 alttan muyane olun serviks boyuna baktırın öyle hissediyorsanız bnmkide 16cı haftadan beri hep asagıda kız cocugu öyle olur dediler doktorumda plates yap fazla yürüyüs yapıp yorma kndini dedi
Sdnrymnklc rabiadmr21 dikkatli olun düşük varsa bn yürüyüsü cok yapmıyorum mesela 3 kere doktorum alttan baktı şükğr serviks boyu iyi dedi
rabiadmr21 Ipek0z öyle yaptım canım şimdi daha iyiyim inşallah ikimiz ve tüm hamişler sağlıkla bebeklerini kucağına alır bizde 🫶🏻🤲🏻
rabiadmr21 Sdnrymnklc Dün doktora gittik cinsiyet öğrenmek için herşey yolunda dedi geçen hamileliğimfe alttan muayene olduktan sonra düşük yapmıştım o yüzden korkuyorum 🥺
rabiadmr21 Sdnrymnklc sürekli dinleniyorum haftada bir evi silip süpürüyorum sadece bugün de onu yaptım ondan sonra aşağıda hissetim
Biminikannesi rabiadmr21 Dr gitmelisin sana direk progestan başlatırlar bebek yukarı çıkması ve kayıp yaşamamak için
senistiyorduj rabiadmr21 bu post sakamidur ? Daha karin cikintiligi bile belli olmazken düşmesi ahahsjsjsj
rabiadmr21 Arkadaşlar size garip yada komik gele bilir ama bir defa düşük yapan biri olduğum için korkmam gayet normal olmalı. Bilmediğim için buraya yazıp içimi rahatlatmak istedim.