Yıllardır sigara içiyorum ve çok severek içiyorum hamile kaldığımı bilene kadar günde bir paket içiyordum. Hamile kaldığımı öğrendiğim ilk haftalarda içmeye devam ettim hem eşimin baskısı hemde kendimi çok kötü hissettiğim için günde 5-6 ya düşürebilmiştim. Ama inanın içerken ağlıyordum ve Allah’a dua ediyorum tiksinirim içemiyim diye, şuan 13 haftalık hamileyim ve 6-7 haftadan beri içmiyorum felaket bir tiksinme geldi hayatımda hiç bi zaman kokusu burnuma böyle gelmemişti, kokusunu duyduğum anda öğürme geliyor,
Hamilelerin bulantılı geçmedi hiç şükür ama sadece sigaraya böyle oldum bence tek açıklaması psikolojik kendimi şartladım sigara kelimesine bile midem bulanıyor, yolum hala çok uzun bu ne zamana kadar devam eder inanın bilmiyorum elimden geldiğince bilincime kodluyorum miden bulanır sakın içme diye,
Evet belki bi kaç ay sonra tekrar başlarım bilmiyorum ama en azından şuan hiç içmiyor olmak beni rahatlatıyor, içmeye başlamaktan korkuyorum bugün o tiksinti geçerde canım ister diye korkuyorum ama ogun gelene kadar içmemek beni mutlu ediyor ogun geldiğinde 3-4 tane ile kendimi idare edeceğim şimdilik sürecim böyle, tavsiyem içmek istemeyenler kendini tiksindiğine inandırsın benim gibi :)