minikkus114 İlk hamileliğimde 19. Haftada falan hissetmiştim ama ikinci gebeliğimde 12.haftadan pıt pıt çok minik anlık hissediyorum şuan 16+2 haftalığız iki gündür hiç hissedemiyorum. Normal midir?
Nuriay minikkus114 bende burda bekleyeyim ama bence korkmayın çünki bende sabahtan beri hissetmiyordum oıt diye hissetdim henüz çok erken bu haftalarda hiç hissedemüuenler bile var
Ipek0z minikkus114 benim ikinci hamileliğim, ilkinde 18.haftada falan hissetmiştim şu an 13 bitiyor hala hissetmedim. Endişelenme daha minicikler her gün düzenli hissetmezsin biraz daha büyüyene kadar
Serfiraz minikkus114 ikinci hamileligim bu hafta 19. Haftaya girmemle beraber hissetmeye basladim. 12 cok erken geldi bana. Hissettiginiz harekeketler bagirsak hareketleri olabilir.
QueenBahar_ minikkus114 bende öyle 2 gebelikte geç hissetim şuan 3 e gebeyim senin gibi erken hissetim normaldir canım ara ara hakaret hissetmeniz
minikkus114 Serfiraz bağırsak hareketleri değil🥲ayırt edebiliyorum minicik kasık tarafımın bir tık üstünde bazen birşey kayıyor gibi bazende minik atış gibi hissediyordum.