Kubishcan Merhaba arkadaşlar Ankara’da 18nci haftadan sonra dogum paketi yapan hastanelerin fiyatlarini araştırıyorum. 2019 güncel sadece dogum veya paket bilgisi olanlar paylaşırsa herkese yararı olacaktır. 😌 şimdiden teşekkürler
Yenianne19 Kubishcan merhaba şuan 5 haftalık hamileyim 🙏 sabah kontrolüm vardı kan-idrar testi felan verdim paket yaptırdım koru hastanesi 7000lira bilgin olsun 🌸
Busraatpl Kubishcan bildiğim kadarıyla Etimed sadece doğum 3900 Sincan Lokman hekim Hastanesi sadece doğum 3100 lira
Yenianne19 kkaya merhaba ben Ahmet Özek'e gidiyorum.Kendi muayenehanesi var korunun yakınlarında doğum nasıp olursa koruda olacak doktorun anlaşmalı birkaç hastanesi daha var bize koru hastanesi daha uygun geldi 🌸
Merveyarali Merhaba sorduğunuz hastane oldu mu? Ben sorduklarimi yazayim Etlik lokman hekim 21. Haftadan sonra 5.100 dedi paket. Bunun dışında sadece normal doğum fiyatlarini sordum hep: Ortadoğu 3.200. lokman hekim 3500. Özel keçiören hastanesi 3000. Akropol doğum 3200. Epidural olursa +300 hepsinde