hilal858_ canım geçmiş olsun dediğin gibi Doktor çok önemli benim şu anki doktorum kızımı Doğurduğum hastanedeki başka bir diğer Doktor o ablamın iki tane doğumunu yaptı sezeryanla sağlıklı bir şekilde ablamın ilk kızı iri bebekti normal doğum olmayacaktı zaten makat gelişliydi İkincisi ise oğlu oldu o da uygun görülmedi ablamın kilosundan dolayı bir de daha önce sezeryan olduğu için riske atmak istemedi ben de kızımı o hastanede başka bir doktor da normal doğum yapmıştım ben doktorumu seviyordum ama doktorum oradan ayrıldı ve ablamın doktoruna devam ediyoruz .gayet memnunum aslında hiçbir sıkıntım yok ama asistan’ı çok ilgisiz ve alakasız ablamın zamanındaki asistançok ilgili ve alakalıydı her konuda her şekilde destekçiydi Druda aynı şekilde hani tek seferde bana söylüyor her şeyi yani… bir şey yok bunlar normal ikizler gayet iyi kanamalar normal vesaire diyor Sizin de mi ikizdi Bu arada bana da çünkü sezaryen dedi ikiz olduğu için seni riske atamam bebekleri de riske atamam dedi şöyle bir durum var bende bebeklikten gelen vsd yani kalbimde üfürüm var Bebekken delikmiş büyüdükçe çizgiye döndü şu anda Ve o zaman da herhangi bir ilaç kullanmıyormuşum ama sürekli hastanelere gidiyormuşum çok morarıyormuşum nefessiz kalıyormuşum Annem öyle söylüyordu. İşte bu yüzden sezeryan dedi yani Nedenini bilmiyorum ben hep kanama ile geçiyor şu anda ikiz gebeliğim Hani isterim ki sağlıklı bir şekilde olsun hiç hastaneye gitmeyeyim kızım da oldu gibi 3 haftada bir kontrole gideyim yani bir de Hiçbir test yaptırmadım için bir yandan hiç rahat değil Fetal DNA çok pahalı ikizleri ikili test yapılmıyormuş falan bilmiyorum ne yapacağımı Umarım hepsi sağlıklı olur inşallah sağlıksal anlamda da kendime gelirim Çünkü sürekli Zafer kullanıyorum Her şeyden tiksiniyorum çok zor geçiyor Bir yandan kızım var 5,5 yaşında onunla ilgilenmek zorundayım acaba ikizlerde olunca onunla olan alakam bağım zedelenir mi diye de korkuyorum Çünkü ben bayağı ara verdim hatta hiç düşünmüyordum ama eşim ve kızım Çok baskı yapıyordu kızım kardeş kardeş diye bilmiyorum Allah’ım her şeyin hayırlısını nasip etsin kolaylıkla inşallah hepimize sağlıcakla hepsini kucağımıza alalım. 😇🥰sizin ikiz miydi bu arada tekrar soruyorum hani o yüzden mi Normalde doğum istiyorsunuz galiba tekil sizin :)