35Hatice Arkadaşlar bugün 37 oldum bir haftadır her gün en az 5-8 yalancı sancı yokluyo zaten çok aşağıda hissediyorum bu bi işaret midir doğum yakın mıdır yoksa 40-41e kadar da böyle gidebilir mi??
nilsumm 35Hatice 37 haftada genelde gerçek doğum sancısı başlar ben 30+4 haftadayım çok fazla yalancı sancım var
nezzzi 35Hatice ben de seninle aynı durumdayım ve aynı haftadayız sancılar dışında başka bir doğum belirtisi hissetmiyorum sen de öyle misin? burda bekliyim cevap veren olur belki 🌸
nezzzi 35Hatice ben de seninle aynı durumdayım ve aynı haftadayız sancılar dışında başka bir doğum belirtisi hissetmiyorum sen de öyle misin? burda bekliyim cevap veren olur belki 🌸
beyzanuruzumcu8087 35Hatice ben 35 haftalıgim birden bir ağrı saplaniyor belime anlatamam aşırı yaşıyorum yalancı sancıları bir an önce zaman geçer inşallah hayırlısıyla doğum yaparız
35Hatice nezzzi ay ne güzel 🌼 ya işte sık sık yalancı sancı bi de aşağıya baskı yapıyor onun dışında başka belirtim yok benim de
Tucci 35Hatice 36.haftadayım bugün kasıklarımda ara ara baskı mı desem vajinam mı zonkluyo desem anlamlandıramıyorum ağrı var yalancı sancıdır diye düşünüyorum ilk defa böyle bişey oluyor 🥺
35Hatice Tucci genelde bu aralar başlıyo zaten bi kaç güne daha belirginleşir senin de. Heralde vücudu hazırlıyo yavaştan
ynzl 35Hatice sadece kasılma, baskı gibi mi oluyor yoksa ağrı da oluyor mu? Ben 37+2yim ama kasılmalar oluyor sadece. Ağrı olmadığı için sancı denmez gibi geliyor emin olamıyorum
35Hatice ynzl bazen sadece sertleşme oluyo ama sancı dediğim kasıktan ağrıyla beraber gelen kasılmalar. İnsan ilk kez yaşayınca neyin ne olduğunu da bilemiyo😅 37+1im ben de inşallah bi on güne gelsin istiyorum 🙏🏻