Misssitare Oğlum 3 yaş olacak öğlen uykusunu bırakacak gibi görünüyor ama ben buna hazır değilim sanki😵 işlerimi yapar, kahve+kitap keyfi yapardım. İşleri hallederim belki ama kendime ayırdığım vakit ne olacak🤦♀️ siz nasıl bi yol belirlediniz?
Yasemen16 Misssitare oglum 3 bucuk a yqkin 1 aydır oglen uyutmamaya çalışıyorum çünkü öğlen uyuduğunda gece 2 3 te uyuyordu ama şimdi öğle uykusunu kesince en gec 10 da uyuyor kafa rahat oluyor valla sabah 9 gibi kalkarsa öğlen yarim saat 1 saat uyuyor 10 ve 10 bicuk gibi kalkarsa akşama kadar oyalıyoruz🤣🫶
Yenibirannee Misssitare öğlen uykusu istiyorsanız erken saatte uyanınca olur ancak. benimde kızım 4 yaşında sabah 7-8 gibi uyanırsa öğlen uykusu istiyor ama normalde 9.30-10 arası uyanır o zaman uyutmuyorum. akşamları 9.30 da yatakta olur uyur
Misssitare Yasemen16 benimki de öğlen uyuyunca akşam uyutması zor oluyordu nerdeyse 1 saat kalıyordum dalana kadar
Misssitare Yenibirannee uyku düzeni iyi memnunum aslında 21.30 da uyumuş oluyor sabah 9-10 arası kalkıyor. Bende yıllar sonra sabah uykusu gördüm😍 ama kendime ayırdığım saat kalmadı gün içinde beni deşarj ediyordu. Yeni düzene alışma adına bir şeyler öneriler istemiştim.